vrijdag 5 februari 2016

Outfitinspiratie - Lauren Conrad
Ik vind het soms best lastig om kleding te combineren en leuke setjes te maken die passen bij het weer. Gelukkig is daar Pinterest! Ik vind daar ontzettend leuke outfits die helaas niet altijd praktisch zijn voor een normale dag ( lees: pumps). Lauren Conrad is een persoon die mij enorm inspireert met haar stijl. Ik vind vrijwel alles wat zij draagt haar geweldig staan. Haar stijl buig ik om naar iets wat toch wat meer bij mij en mijn dag past. Kijk je mee naar Laurens geweldige outfits?Ik vind roze en zwart zo'n leuke kleurencombinatie. Het liefelijke, meisjesachtige roze met het wat hardere zwart vind ik erg mooi. 


Ondanks dat ik het niet zo vaak draag, ben ik dol op jurkjes. Ik vind deze zo mooi!


Stiekem vind ik het heerlijk om roze te dragen in de lente en zomer. Een blazer in die kleur vind ik dan ook helemaal geweldig. Een hele simpele outfit maar wel erg leuk. 

                                                             
              Ook zwarte kleding vind ik heel fijn om te dragen. Ook dit is een hele simpele, maar nette outfit. Met mijn favoriete Allstars eronder is het helemaal 100% Denise.

Van wie vind jij dat ze een mooie kledingstijl hebben?

Liefs,
Denise

                                        Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

3 opmerkingen:

  1. Oh, haar stijl is inderdaad heel mooi! Ik haal inspiratie van heel veel verschillende mensen, maar hou voornamelijk van de minimal + chic stijl.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een stijl hé! Ik ben wel fan van Lauren Conrad, zowel op mode als op beauty gebied.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind haar stijl ook erg tof! En die van Demi Lovato!

    BeantwoordenVerwijderen