dinsdag 11 juli 2017

EVENT - The Grand Blogger DinnerEen paar maanden geleden kreeg ik weer een uitnodiging van Mr. Goodiebag voor The Grand Blogger Dinner. Ik was hier vorig jaar ook geweest en dat was zo leuk dat ik direct weer enthousiast was bij het zien van de uitnodiging. Dit jaar was het in het Consevatorium Hotel in Amsterdam. Een hele andere locatie dan de golfbaan van vorig jaar, maar niet minder mooi.


Het event viel op mijn laatste stagedag die tevens een sportdag was. Ik mocht gelukkig wat eerder weg van stage. Waardoor ik ongeveer om half 6 bij het Conservatorium hotel aankwam. Het terras zat al lekker vol met allemaal bloggers die lekker aan een (alcohol vrije!) drankje van Finley zaten.
Say Cheese! Dat ik wat drukke en stressvolle weken ( 'afstuderen!') kan je wel aan mijn vermoeiende hoofd zien, maar dat mag de pret niet drukken. Het is immers vakantie en ik ben op een tof event op een nog toffere locatie!


Tijd om naar boven te gaan, waar het diner plaatsvond. Tjonge, wat is het Consevatorium hotel chique zeg. Het is natuurlijk niet voor niks een 5* hotel, maar zelfs de toiletten zien er prachtig uit. Je bent behoorlijk wat geld kwijt voor een overnachting, maar wat zou je lekker dromen..
Net zoals vorig jaar, ziet de tafel er weer prachtig uit. Die kaarsjes <3


We kregen zes gangen waarin in elke gang één merk centraal stond. De eerste gang was Kwartel au four a la Verstegen. Waar Verstegen dus centraal stond. Het was anders dan wat ik normaal zou eten of wat ik zou bestellen in een restaurant, maar ik vond het verrassend lekker.


Round 2! Asian veggie pancake by Conimex Black. Pancakes die eruit zien als sushi, dat kan alleen maar heel lekker zijn. En dat was het ook. Voor dit gerecht zijn veel produchten van Conimex Black gebruikt. Met Conimex Black maak je echte Aziatische gerechten. Een goede set wat mij betreft!


In de 3e gang stond La Morena centraal, een merk dat ik nog niet kende. Wij kregen Mexicaanse Tostadas met pulled chicken en een mango-advocado salsa en pulled mushrooms met feta-koriander topping voorgeschoteld. Dat laatste ( rechts op de foto) vond ik èrg lekker, maar het linker gerechtje was niet helemaal mijn ding. Kan gebeuren natuurlijk.


Ik ben dól op kaas, maar deze kaas van Klaver Kaas is echt de lekkerste kaas - maar zeer machtig- die ik ooit heb gehad. Lucky me, want we kregen ook wat mee in de goodiebag. Kan ik er nog extra van genieten. Bij de kaas zat een salade van klaverzuring, roggecruesli en vlierbloesem parels. Erg lekker!
Daar is 'ie dan. Gang nummer 5, oftewel het hoofdgerecht. Gepekelde rundersukade met verse kapucijners, gegarneerd met oud-Hollands zuur en een ijsje van piccalilly en ossenworst. Ik vond het vlees erg goed, en het piccalilly ijsje was echt een feest om op te eten, maar de knolselderij was niet aan mij besteed. We kregen er ook nog zure bietjes met spek bij, wat een recept is van oa Jonnie Boer.
Oh, mag ik even een moment voor dit dessert? Cherry blossom chocolate tree heet het, en alleen de naam deed me al de hele avond verheugen op deze gang. En kijk alleen al hoe mooi hij opgemaakt is! En oh jongens, hij was zó lekker. Het is gemaakt door de chef van het Consevatorium hotel, wat de boel misschien verklaart. Een perfecte afsluiter van een heel lekker diner!

Kortom, ik heb een geweldige avond gehad. Bij elke gang kreeg je een bijpassende wijn of bier en een water van Chaudfontaine, wat het helemaal afmaakte. Na het diner was er nog een mogelijkheid om gezellig met z'n allen wat te drinken, ,maar aangezien ik nog ruim 2 uur onderweg was besloot ik om huis te gaan. Mèt een mega goodiebag welliswaar.

Ik wil Mr. Goodiebag, de deelnemende merken en andere genodigden heel erg bedanken voor de lekkere en gezellige avond! Hoe ziet jouw perfecte dessert eruit?

Liefs,
Denise

                                       Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram? 

1 opmerking:

  1. Oooohh wat onwijs gaaf dat je hier bij mocht zijn, het water loopt me in de mond!!

    BeantwoordenVerwijderen