Over mijWat ontzettend leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog. Op deze pagina stel ik mezelf even voor, zodat je een idee hebt van de persoon achter de artikelen.


Mijn naam is Denise, ik ben inmiddels alweer 23 jaar en woon in het oh zo mooie Almelo, en ja, ik spreek dus ook wel een beetje met de lange ''oo''. In 2017 behaalde ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg niveau 4. Aangezien ik nog lang niet klaar ben met leren volg ik nu de hbo opleiding Pedagogiek.

Mijn kast met beauty producten begint langzamerhand uit te puilen, maar gelukkig kan ik mijn liefde voor make-up en beauty kwijt op LiefsDenise.nl. Hier schrijf ik naast beauty graag over onder andere lifestyle en fashion. Ook vind ik het leuk om je een kijkje te geven in mijn leven ( als jonge hartpatiënt). En zal je dus geregeld een persoonlijk artikel langs zien komen.

Ik vind het ook leuk om (online) te winkelen, te lezen of gezellig wat te drinken met vriendinnen of mijn vriend. Verder heb ik een lichte Netflix verslaving, ga ik héél graag naar concerten, kan ik überhaupt niet zonder muziek en is mijn favoriete eten sushi!

Liefs,
Denise

1 opmerking: