Over mijWat ontzettend leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog. Op deze pagina stel ik mezelf even voor, zodat je een idee hebt van de persoon achter de artikelen.


Mijn naam is Denise, ik ben inmiddels alweer 21 jaar en woon in het oh zo mooie Almelo, en ja, ik spreek dus ook wel een beetje met de lange ''oo''. Het allerliefst ga ik in de (kinder en jeugd) hulpverlening werken en daarom volg ik de mbo-4 opleiding Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg waarbij ik nu in het derde en tevens laatste jaar zit.

Mijn kast met beauty producten begint langzamerhand uit te puilen, maar gelukkig kan ik mijn liefde voor make-up en beauty kwijt op LiefsDenise.nl. Hier schrijf ik naast beauty graag over onder andere lifestyle en fashion. Ook vind ik het leuk om je een kijkje te geven in mijn leven ( als jonge hartpatiënt). En zal je dus geregeld een persoonlijk artikel langs zien komen.

Ik vind het ook leuk om (online) te winkelen, films en series te kijken, te lezen of gezellig wat te drinken met vriendinnen. Verder heb ik een lichte Starbucks verslaving, ga ik héél graag naar concerten, kan ik überhaupt niet zonder muziek en is mijn favoriete eten sushi!

Liefs,
Denise

1 opmerking: