donderdag 27 juli 2017

HOTSPOT- Fantosti's in Enschede


Zoals jullie misschien wel weten, vind ik het echt leuk om nieuwe 'hotspots' te ontdekken. En aangezien Almelo er nog niet zoveel heeft, ga ik graag naar Enschede. Samen met Maaike bezocht ik Fantosti's. Wat het nog leuker maakte, was dat het de eerste dag was dat ze open waren. Zou het net zo Fantosti's zijn zoals de naam doet vermoeden? Ik zag op de ramen al staan dat ze smoothie's hadden en dat maakte mij gelijk al enthousiast. Ik vind smootie's heerlijk en ging voor een favoriet: aardbei-banaan. Maaike ging voor de mango- kiwi. Vooral in de mango - kiwi zaten veel stukjes. Persoonlijk vind ik dat wel lekker, maar daar moet je dus wel van houden. Een kijkje op een deel van de menukaart. Ik vind dat er best veel keuze is. Tosti's vind ik erg lekker, maar ik neem al gauw de standaard ham/kaas variant. Maar toen ik de Nutella/banaan/marshmallows zag staan twijfelde ik geen seconde. Die moest ik proberen! Ik ging voor de panini variant. Oh jongens, hij was al net zo lekker als dat hij eruit ziet. Een hele goede combinatie! Maaike had de panini met brie/ cranberrycompote ,wat een soort jam is. Ze vond deze ook heel erg lekker en de smaken pasten goed samen. Wel vonden we dat de opmaak wat leuker kon. Het is nog een beetje saai. Maar dat is ook het enige puntje van 'kritiek'. Het gaat natuurlijk om de smaak en die was erg goed.


 De inrichting is 'clean' met gele en zwarte tinten. Best leuk!

Fantosti's doet haar naam eer aan, en heeft lekkere tosti's en panini's voor bijvoorbeeld de lunch. Ik krijg alweer honger van alleen al het zien van de foto van mijn lekkere panini met oa Nutella. Zo lekker! Mocht je een keer in de buurt zijn en een leuk plekje zoeken om te lunchen, raad ik je zeker Fantosti's aan. Het personeel is zeer vriendelijk, je hebt een ruime keuze in heerlijk eten en drinken en de prijs is niet al te hoog.Fantosti's kan je vinden aan de Zuiderhagen 36 in Enschede.

Wat is jouw favoriete hotspot? En zou je Fantosti's een keer een bezoekje brengen?

Liefs,'
Denise

                                     Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram? 

3 opmerkingen:

  1. Oeh ik zie een hoop lekkere tosti's op de kaart staan! Die van jou ziet er inderdaad fantastisch uit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yay je hebt er een foto bij gedaan die ik van je gemaakt heb! Trots op jou haha! Was erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oei zo lekker! Don en ik eten zó graag tosti's samen.

    BeantwoordenVerwijderen