dinsdag 12 augustus 2014

Diary #2 Denise
HoiHoi!

Ik vond het wel leuk om weer een diary bij te houden met dingen die ik heb gedaan deze week. Omdat ik bijna weer naar school moet en dan geen tijd, maar vooral geen energie heb om leuke dingen te doen heb ik deze week zoveel mogelijk leuke dingen gepland. Kijk je mee?
 Maandag Maandagochtend moest ik eerst even naar de dokter. Daarna ging ik gezellig met mijn vader en zusje even naar de Ikea. Ik was er al een hele tijd niet meer geweest en ondertussen was er best wat veranderd. Ik vind die showrooms altijd zo mooi! Kijk deze leuke kamer! 

Nadat we bij de Ikea waren geweest moest ik gewoon nog even naar de Kruidvat. Ik was vorige week al in een ander filiaal geweest maar daar was de LE van Catrice al helemaal uitverkocht. Maar ik zou en moest er wat van hebben. Maandag had ik wat meer geluk dus kocht ik de bronzer, de roze lipstick en de witte oogschaduw. Het zijn zeker aanraders. Jammer dat het een LE is!

Dinsdag
Op dinsdag pas ik vaak 's middags op. Het zijn mijn overbuurkindjes en het is een meisjestweeling van 8 en een jongen van 11. Maar omdat ze deze week nog vakantie hebben moest ik de hele dag oppassen. Ik verbaas me elke keer weer hoe actief kinderen zo vroeg op de morgen kunnen zijn haha. We hebben heel lang het 'stoepkrijtspel' gespeeld. Dan moet je een weg afzetten met stoepkrijt en aan het einde moet je je verstoppen. Het was al een hele tijd geleden dat ik dit voor het laatst had gedaan ( opzich niet gek als je 19 bent haha) maar mijn oppaskinderen wouden dit graag dus vooruit.

Toen ik thuis kwam na ruim 9 uur oppassen was ik kapot. En dat terwijl ik behalve dat spel met stoepkrijt heel bewust veel ben gaan zitten. Maargoed, rustig aan doen dus. Voor mijn verjaardag heb ik Beauty van Cynthia Schultz/ MissLipgloss gekregen. En aangezien mijn concentratie zo bagger is dat ik niet lang achter elkaar kan lezen, doe ik er wat langer over. Maar dat betekende dus dat ik dinsdagavond fijn nog een stukje kan lezen. Wat een geweldig boek is dat toch. Met ontzettend handige tips! Als je hem nog niet hebt zou ik hem zeker hier bestellen!

Woensdag


Woensdagochtend deed ik heel rustig aan, ik was heel erg moe. Mijn zusje vroeg of ik mee ging lunchen, en aangezien ik toch nog naar de stad moest, deed ik dat. We namen een broodje warm vlees. Heel lekker!

Ik wou graag nog Essie nagellak. Maar ik vind €9,99 toch best veel geld voor een nagellakje. Toen ik bij de Etos kwam, zag ik dat er wat afgeprijsd waren. 50% korting! Yeah! Dus kocht ik de Truth or flare. Later bij de op=op winkel zag ik leading lady, een bordeaux rode kleur met heel veel glitters. Leuk voor een feestje! Deze koste €4,-. Het zijn al wat oudere kleuren, maar stiekem maakt me dat helemaal niet uit hihi.


Donderdag

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ken ik veel vriendinnen via Nick en Simon. Deze vriendinnen wonen dus ook niet bepaald om de hoek. Dus reisde ik donderdag, nadat ik weer bij de dokter was geweest, af naar Amersfoort om gezellig met een vriendin die daar in de buurt woont te winkelen.
Ik heb alleen niet veel gekocht haha. Alleen een concealer van Estée Lauder die ik van mijn cadeaubonnen heb gekocht en een oogschaduw van Calvin Klein.

Toen ik thuiskwam lag er aardig wat op mij te wachten. Jeeh! Mijn nieuwe laptop ( waar ik nu op typ, moet nog wel even wennen, hij is zoooo gevoelig), mijn schoolboeken en pakketjes van Bol.com. Waar een Essie nagellak in zat ( Tart deco, pff Essie is echt verslavend) en de boeken Style en Beauty van Lauren Conrad. LeukLeuk!

VrijdagVrijdag ging ik weer richting Amersfoort. Omdat ik samen met een andere vriendin ( die ik ook via Nick en Simon heb leren kennen) naar de allereerste opnames ging van Surprise Surprise. De opnames waren in Utrecht, maar we sliepen in het NH hotel in Amersfoort omdat daar een actie van was op Spoordeelwinkel. De opnames waren erg leuk. Alleen merkte je wel heel goed dat het de eerste opnames waren. Wij werden een beetje in een hoekje geplaatst waar het echt ontzettend warm was. Ook konden we vanuit daar niks zien en verstaan van wat er op de bank gebeurde. Maar verder was het wel ontzettend leuk om te zien hoe al die wensen vervult werden. En er kwam ook nog een heel leuk Volendams duo zingen. Ik schrok me dus kapot, want dat wisten wij niet!! Maar het was wel even fijn, vooral omdat het zo onverwachts was. Als ik ze zie optreden krijg ik altijd toch even wat extra energie en na zo'n drukke week was dat meer dan welkom!

Zaterdag & Zondag

Zaterdag was ik ongeveer om 1 uur thuis. Ik was echt helemaal kapot. We hadden die nacht ook maar een paar uurtjes geslapen dus dat breekt ook op. Zondag zelfde verhaal. Ik sliep tot half 2(!!). Dat gebeurd mij echt niet vaak. Nu was ik ondertussen wel een paar keer wakker geworden, maar ik viel telkens weer in slaap. Een rustig weekendje dus. Maar dat had ik ook wel echt nodig na zo'n week. Ik merk dan toch wel dat het eigenlijk wel wat veel was. Les voor volgende week (:


Liefs,

Denise 

ps; Er staat dat ik dit artikel op 12 augustus heb geplaatst. Dat klopt niet. Het gaat over de week 11 tm 17 augustus en is dus 18 augustus geplaatst.Geen opmerkingen:

Een reactie posten