zondag 5 oktober 2014

Sabon
Van die winkels waar je inloopt en het liefst de hele dag blijft. Omdat het zo mooie inrichting heeft, er mooie producten zijn of omdat het er zo lekker ruikt. Ik heb dat met Sabon. Sinds ongeveer een halfjaar zit hij ook in Enschede. Happy me!

Toen ik vorig jaar in het revalidatiecentrum zat kreeg ik van een klasgenootje een handcrème van
Sabon cadeau. De Patchouli Lavender Vanilla. Toen ik hem voor het eerst ging gebruiken was ik direct verkocht. De geur alleen al, wauw! En hij smeert ontzettend fijn. Hij trekt ook heel snel in zodat je vrijwel direct na het insmeren alweer aan de slag kunt. Zonder vette of vochtige handen te hebben. Super fijn! Toen ik een paar weken terug in Enschede was, zag ik dat daar ook een vestiging zat. Ik was helemaal blij. Ik was al een tijd niet meer in het centrum van Enschede geweest en had dus geen idee. Ik was daarvoor wel eens in Amsterdam bij de Sabon geweest, maar toen kon ik mij inhouden. In Enschede echter niet meer, haha. Ik moèst een back-up halen van de handcrème. De medewerkster vroeg of wij onze handen wouden scrubben. Nou dat wouden we wel hoor hihi. Er stond midden in de winkel een mooi fonteintje waar het gebeuren plaatst vond. We probeerden de bodyscrub van dezelfde lijn als mijn handcrème. En wauw, wat waren mijn handen zacht!

Dit is hem dan, mijn body scrub van Sabon. Hij is prijzig, maar zo het geld waard!


Aangezien ik de scrub nog wel wat prijzig vond besloot ik alleen de handcrème te kopen. Ook om te kijken hoelang mijn handen zo zacht bleven. Ze bleven ruim een week super zacht! Toen ik vorig weekend, met de glamourday weer in Enschede was, besloot ik de body scrub toch maar te kopen. Hij was zo ontzettend fijn! En 20% korting is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

Kortom, ik ben helemaal fan van Sabon! :-)

Liefs,

Denise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten