zondag 7 mei 2017

OOTD - Holiday in SpainVorige week vierde ik mijn vakantie in Spanje. Barcelona om precies te zijn. Ondanks dat het weer niet heel Spaans was, kon ik toch mijn jurkje en zonnebril uit mijn koffer halen en wat foto's maken op prachtige locaties. Ik bedoel, je krijgt niet elke dag de kans om foto's te maken op het Spaanse strand of Parc Guell toch?! 


 Dit jurkje draag ik niet zo heel vaak, toch vind ik hem heel erg mooi. De kleur is één van mijn lievelingskleuren qua kleding en de stof vind ik ook erg mooi. De jurk bestaat eigenlijk uit 2 lagen. Een gewone laag en een kantenlaag eroverheen. Alleen voor de mouwtjes is alleen de kantenstof gebruikt.
Het was helaas niet zo warm als ik had gehoopt, en daarom droeg ik onder mijn jurkje wel een panty, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik vind het een perfect jurkje om hakken onder te dragen, maar voor op het strand of een dagje rondlopen door Barcelona is dat niet zo'n goed idee. Dus deed ik er mijn Allstars onder. Niet het allermooiste, maar wel lekker comfortabel. De zonnebril is van Aliexpress. Ik raak die dingen altijd kwijt, dus heb ik er het liefst meerdere mee op vakantie. Deze zonnebril is wel wat anders dan wat ik normaal draag, maar daarom vond ik het juist een keertje leuk. Altijd hetzelfde is ook maar zo saai. :)


Ik ben echt dol op dit jurkje. Door mijn stage draag ik niet meer zoveel jurkjes en rokjes, maar als het kan, vind ik het heerlijk om te dragen. Ik vond het overigens ook echt tof om deze foto's op zo prachtige locatie's te maken. Die kans krijg je niet vaak. Ook vind ik het een stuk minder ongemakkelijk omdat je toch niemand kent én er heel veel mensen waren die foto's maakten op het strand en bij Parc Guell.

Wat vinden jullie van mijn jurkje? Wat dragen jullie het liefst op stedentrip of vakantie? En zijn jullie net zo dol op jurkjes als ik? 

Liefs,
Denise

                                         Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram? 

3 opmerkingen: