zondag 10 september 2017

SHOPLOG - Mijn aankopen van de afgelopen weken.


Iets wat ik al tijden niet meer heb gedaan op LiefsDenise.nl is een shoplog. De laatste tijd heb ik weer wat leuke fashion,beauty én lifestyle artikelen gekocht en die laat ik jullie graag zien. Let's go!





Fashion



Vorige maand was ik jarig en kreeg ik een paar cadeaubonnen. Waaronder één van de Hunkemoller. Ik kocht dit setje genaamd Therese.  Ik vind dat Hunkemoller de laatste tijd sowieso leuke items heeft. De collectie in samenwerking met Pamela is ook erg mooi. Zeker een aanrader om eens langs te gaan!

BH: € 24,99
Slip: € 12,99



Vorig jaar kocht ik de oh zo populaire Adidas Superstars in het helemaal wit. Ik had eerst niet zoveel met de schoenen, maar toen ik ze eenmaal ging dragen was ik verkocht. Wat lopen die fijn! Ik draag ze heel erg vaak en ze zijn dan ook best al versleten. Maar met het oog op de herfst en winter leek het me niet zo handig om een nieuw wit paar te kopen dus besloot ik te gaan voor zwart. En normaal vervloek ik mijn kleine voeten, maar doordat ik een kindermaatje heb betaalde ik €20 (!!) minder dan mijn zusje die precies dezelfde schoenen kocht in een grotere maat!

€ 60,-



Bij de Vero Moda zag ik dit jurkje hangen. Ik hou echt van jurkjes, maar had zoiets nog niet. Bij aankoop van 2 artikelen kreeg je 20% korting en dat trok mij over de streep om hem te kopen.

Na 20% korting: €40,-



Dit blousje vond ik eigenlijk direct al heel erg leuk. Hij valt wat groter maar dat geeft wel een leuk effect vind ik. Ook deze was door de actie 20% goedkoper.

Na 20% korting ongeveer €18,-




Bij de Berska zag ik deze rode top. Op de foto lijkt hij roze, maar in het echt is hij ècht rood, maar dat kreeg ik niet goed op de foto helaas. Persoonlijk vind ik dat rood best goed staat bij mijn blonde haren. Ik had alleen nog bijna niks roods, alleen bordeaux en dat is toch echt een andere kleur. 

€15,99


Beauty



Bij de Ici Paris was er weer een 40% kortingsactie op alle mascara's. Daarnaast had ik ook nog cadeaubonnen en €5,- verjaardagskorting. Een perfect moment om mijn favoriete mascara, Le Volume de Chanel opnieuw te kopen.

Na 40% korting nog ongeveer €21,- 



Ik ben dol op lekkere, luxe geurtjes. Helaas zijn ze vaak ook erg duur. Si van Giorgio Armani stond nog op mijn lijstje, net als vele anderen overigens. Een vriendin waarschuwde mij al dat op Gran Canaria, waar ik heen ging, geurtjes vaak een stuk goedkoper waren dan hier in Nederland. En ook nog helemaal echt. Toen ik eens ging kijken in zo'n parfumerie bleek daar ook nog korting te zijn waardoor ik nog geen €50,- betaalde voor 50 ml. Een stuk goedkoper dan in Nederland dus.

In NL betaal je voor 50ml ongeveer €85,-



Ik gebruik al een hele tijd een primer van Smashbox als oogschaduwbasis. Maar die is best duur. Ik las wat goede verhalen over deze oogschaduwbasis van budgetmerk Catrice en besloot het erop te wagen. Heel benieuwd!

Ongeveer €3,50






Ik hou echt van het merk Rituals. Het merk wordt ook verkocht bij Douglas en toen ik heel wat cadeaubonnen kreeg voor mijn verjaardag, ( wat kennen ze mij toch goed gehe) besloot ik om een keer wat anders te kopen dan make-up. De Hammam collectie vond ik heel lekker ruiken en ik besloot daarvan de foam, bodyscrub en bodycream te kopen. Je waant je dan echt even in een spa. Zo lekker!

Bodycrub: €19,50
Bodycream: €17,50
Foam: €8,50

Lifestyle


Dit leuke koperkleurige mandje kocht ik bij Primark. Handig voor bijvoorbeeld mijn Rituals spullen :-)

€6,-



Naar school of bij een dagje weg heb ik vaak een flesje water bij mij. Met als gevolg dat ik vaak meerdere flesjes op mijn kamer heb liggen. Hmm, niet handig. Hopelijk helpt deze Dopper erbij!

Ongeveer €11,-


Bij de Kruidvat zag ik deze lifestyle artikelen in samenwerking met Diana liggen. Ik vond de travel- én het planningpakketje er wel leuk uitzien dus ik besloot daar voor te gaan. Maar als ik héél eerlijk ben vind ik het een beetje tegenvallen. Het ziet er allemaal super cute uit, maar ik vind bijvoorbeeld dat plannerding niet praktisch. Ik dacht dat het er van binnen wat anders uitzag dan zo'n groot, massaal ding. Maargoed het ziet er dus wél leuk uit. En dat paspoort hoesje is to die for. Nu nog een paspoort haha!

De prijs weet ik niet meer, maar het was ongeveer €3,50 per pakketje. Een prima prijs voor een samenwerking. 

Zo. ik heb geloof ik wel weer genoeg geshopt de afgelopen weken. Al staan er nog wel wat dingen op mijn lijstje. Wat zou jij graag nog willen kopen? 


Liefs,
Denise

                                         Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram? 



3 opmerkingen:

  1. Ik vind het flesje van Si alleen al prachtig, heel benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk om te zien wat je aankopen waren! Misschien moet ik ook maar eens zo'n shoplog gaan maken :) En die zwarte sneakers zijn echt tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeetje wat heb jij een super leuke aankopen gedaan. Ik vind inderdaad de hele lijn van Pamela bij Hunkemoller prachtig en ben zo blij met mijn setje! Si vind ik een heerlijke geur, die wil ik eigenlijk ook nog wel!

    BeantwoordenVerwijderen