maandag 30 december 2013

Nieuw jaar!Sorry dat ik even afwezig was, ben best druk geweest! Maar ik ben weer helemaal terug!

Sinterklaas is weer weg, de kerstboom kan weer naar zolder.. 2013 is al weer bijna voorbij. Wat is dat snel gegaan zeg! Veel diepte, maar ook zeker veel hoogtepunten gehad dit jaar. Vriendschappen verwateren, maar ik heb er ook veel mooie vriendschappen voor terug gekregen.Nieuwe school, nieuwe ervaringen, nieuwe hoofdstukken in mn leven. Benieuwd wat 2014 me zal brengen!

Aan goede voornemens doe ik niet meer. Want waarom wachten op een nieuw jaar als je ook gewoon NU kunt beginnen? Precies!

Sinds ik een baantje heb werk ik standaard op oudjaarsdag. Niet dat het heel druk is dan, iedereen zit zich vol te eten in de oliebollen of zielige bejaarde vrouwtjes bang te maken met vuurwerk, maargoed het gaat om het idee. En ook net als elke andere 1 Januari vier ik nieuwjaarsdag met familie. Gezellig! Op 2 Januari kan ik geen oliebol meer zien en geen rotje meer horen.. Herkenbaar?

Ik wens jullie een mooi, gezond,liefdevol,gelukkig maar vooral fantastisch  ( die moèt ik er gewoon even bij zetten aangezien N&S me dat ook gewenst hebben in een persoonlijke boodschap hahaha) 2014!


Tot volgend jaar!

Heel veel liefs,
Denise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten