donderdag 12 juni 2014

Shopblog #1


Ik was van plan om even snel naar de stad te gaan om een basic hempje te kopen bij de h&m. Die heb ik gekocht, maar dat was niet het enige wat ik heb gekocht. En dat 'even snel' werd toch wat langer. Ik zal jullie laten zien wat ik heb gekocht.
Zoals jullie misschien wel zien op de foto hierboven heb ik 2 oogschaduwen van de  Rimmel gekocht, 2 nagellakjes, ook van de Rimmel, een topcoat en een basecoat van Essence, showergel van Bruno Banani Etos,€9,09), mascara van Maybelline (afgeprijst bij de Etos, alle oogmake-up van Maybelline voor €9-,. Normaal is hij tussen de €15,- en €16,-)  een oogschaduwbasis en een toilettas, beide van de Etos (€5,99). De mini's van Nivea heb ik gekregen bij de Etos. ( 1 mini bij elke €10 )


Oogschaduw

De laatste tijd draag ik best vaak oogschaduw. Maar welk merk ik ook neem , ze blijven niet zitten. Dus zocht ik naar een oogschaduwbasis zodat de oogschaduw wat langer bleef zitten. Vorige week kocht ik er 1 van de Essence. Maar deze beviel me absoluut niet. Het leek net foundation die je maar niet kon uitsmeren. Dus ging ik opzoek naar een nieuwe. En die vond ik bij de Etos. Deze is doorzichtig, en hij is makkelijk aan te brengen.Hij heet Etos eyeshadow underbase en was €3,55


Rimmel 130 tribute                            Rimmel 102 Backstage
Bij de Etos was de Rimmel oogschaduw in de aanbieding. Maar liefst 50% korting! Waarom, geen idee. Maar ik kon ze niet meer laten liggen! Van €7,- waren ze nu voor €3,50. Scheelt behoorlijk dus!
Ik kocht 130 tribute (links op de foto), dat is een rose achtige kleur. Rechts op de foto is 102 backstage, dat is een goudachtige kleur ( in het echt heeft hij wat meer een goud kleur dan op de foto). Deze oogschaduw, in combinatie met de underbase is een echte aanrader! Ze smeren heel goed uit en blijven de hele dag zitten!


NagellakIk wou graag nog een felroze nagellak. Dus ging ik even bij de Kruidvat kijken. Daar zag ik de Rimmel 430 coralicious, en dat was precies wat ik zocht! Ook zag ik de Rimmel 853 pillow talk. Wat een mooie babyblauwe kleur heeft. De nagellakjes dekken perfect en blijven heel goed zitten! Ze zijn €3,99 per stuk, dus dat valt heel erg mee! Ook kocht ik er een base coat en een top coat van Essence bij. Deze waren €1,99 per stuk.


KledingBij de h&m kocht ik deze 3 shirtjes. Ze hebben allemaal een kort model. Daarom draag ik er een hempje oid onder, want ik ben niet echt het type die haar buik graag showt. Tenzij het bij het zwembad of op het strand is, dan past zo'n shirtje ook goed over je bikini!

Het grijze shirtje waar Très cool opstaat kostte €9,95. De neonroze ( op de foto zie je het wat minder, maar hij is echt heel erg fel) was ook €9,95. Op deze shirtjes was ik opslag verliefd. Het 3e shirtje vind ik persoonlijk wat minder mooi, maar hij was maar €5,- en lekker luchtig, dus voor naar het zwembad of het strand is hij perfect!


Boek


'Vroeger' ( beetje raar om te zeggen als je 18 bent maargoed) las ik ontzettend veel boeken. Op mijn 9e had ik alle leuke 12+ boeken (en dat waren er best veel) van de bieb al uit. Ik was dol op lezen en deed dat het liefst de hele dag door. Ik verslond met gemak 5 boeken per week. De laatste paar jaren doe ik dat niet meer zo veel. Ik lees veel meer tijdschriften, dat vind ik nu wat interessanter en aangezien mijn concentratie de laatste tijd ver te zoeken is ( daarom doet een blog maken ook wat langer), is een leuk tijdschrift lezen veel makkelijker. Boeken kopen deed ik sowieso vrij weinig, ik ging altijd naar de bieb. Ik vond en vind het eigenlijk nog steeds, zonde om minstens €15,- uit te geven aan een boek die ik toch binnen een dag uit heb. Toch kon ik het een een paar weken terug niet laten om Happy Life van Mascha te bestellen. En dat was zeker geen miskoop! Het is een super interessant boek met allemaal handige tips met een persoonlijk tintje. Ook is het makkelijk te lezen omdat het allemaal verschillende hoofdstukken zijn en je je dus niet lang hoeft te concentreren. Ideaal voor mij! Ik was ook erg benieuwd naar The Fault In Our Stars van John Green. En aangezien het kopen van Happy Life mij goed was bevallen, besloot ik de gok te wagen en Een weeffout in onze sterren te kopen. De nederlandse versie van The Fault In Our Stars. Ik ben nog maar net begonnen met lezen ( En mijn concentratie is weer heeel ver te zoeken dus het duurt nog wel even voordat ik hem uit heb) , maar als ik hem dan eindelijk uit heb, zal ik er misschien wel een blog aan wijden! Ik ben in iedergeval benieuwd! Ik heb hem bij de Bruna gekocht voor €14,95.

Dit was mijn eerste blog over mijn aankopen. Dus ik moet nog veel ( heeeel veel) leren. Desondanks hoop ik dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Denise


PS: Volg ons nieuwe Instagramaccount ! (: 


4 opmerkingen: