vrijdag 30 mei 2014

Nike free run
Vind jij deze nieuwe schoenen trend mooi of niet? Lees verder en zie wat ik er van vind!

Iedereen kent ze waarschijnlijk wel, de nike free/roshe run. Een tijdje geleden heb ik de nike free run aangeschaft en geloof me, deze schoenen zijn top! Het is natuurlijk wel zo leuk om een foto te zien van wat ik bedoel, dus heb ik even een foto van mijn schoenen gemaakt:


Naast dat ze super lekker en comfortabel zitten, zijn ze ook met super veel outfit's te combineren. Zo draag ik ze wel onder mijn witte jeans, met een blouse hempje, een leuk jasje en wat sieraden. Maar ook onder mijn spijkerbroek vind ik ze top! Hier een paar voorbeeldjes die ik op google vond. Ze zijn er in super veel kleuren.... Groen,roze,grijs, blauw,zwart,geel.... Zelf koos ik de zwarte, die je op de eerste foto ziet. Puur omdat deze bij eigenlijk elke kleur passen. Maar ik vind de gekleurde (vooral de roze omdat ik dat een top kleur vind;)) ook erg leuk! 


Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog!

x Melanie

Ps,
Bloggen is geheel nieuw voor mij, ik heb dan ook nog veel te leren en daar kan ik altijd jullie hulp bij gebruiken! Dus, heb je misschien tips om mijn/onze blogs te verbeteren, laat als je wil, een reactie achter! Dankjewel x
Geen opmerkingen:

Een reactie posten