maandag 2 juni 2014

Signeersessie's Nick en Simon

                                               

Deze blog is waarschijnlijk niet voor ieder van jullie leuk, maar toch hebben we er voor gekozen om er een blog over te schrijven. Omdat we schrijven over dingen die ons bezighouden en waar we van houden, en we houden er zeker ook van om naar Nick en Simon te gaan!
Leeuwarden - Melanie 

Afgelopen zaterdag (31 mei) was het dan weer zo ver! Voor de 3e keer ging ik naar een signeersessie van Nick en Simon in Leeuwarden. Nick en Simon signeerden hun nieuwe single De Horizon.
Om 20 over 10 kwam ik de mediamarkt binnen lopen, en Nick en Simon kwamen op dat moment ook net binnen. Na ongeveer een half uur in de rij gestaan te hebben was het mijn beurt, na een 'hallo,hoi, en hai' uitgewisseld te hebben, en een klein praatje te hebben gemaakt vanwege de drukte,
kon ik met ze op de foto (deze foto heb ik nog niet maar deze zal later nog in de blog verschijnen). >>Het was weer erg leuk en ik heb er dan ook zeker weer van genoten! Hierna bleef ik nog even staan en maakte ik nog wat foto's. Daarna keken we nog even bij de auto en later kwamen we ze op de weg nog is tegen. Weer een geslaagde signeersessie dus! :)
Groningen - Denise

Ook ik mocht zaterdag naar een signeersessie van Nick en Simon. Normaal moet ik op zaterdag werken maar nu was ik toevallig vrij, dus dat kwam mooi uit! Eigenlijk wou ik ook naar Leeuwarden, net als Melanie, maar dan moest ik heel vroeg weg, en dat trok ik niet. Dus ging ik naar Groningen.
Na 2 uur gereisd te hebben kwam ik eindelijk in Groningen aan. Toen moest ik  nog de Media Markt vinden. Thuis had ik me goed voorbereid en via Google Maps de route uitgestippeld en geprint, maar eenmaal daar bleek ik er niks van te snappen haha. Dus na 4x vragen en 3x zolang onderweg te zijn geweest dat eigenlijk nodig was, kwam ik tegen half 12 aan bij de Media Markt.


                                                           

Ik zag dat het buiten was opgesteld. Dat vond ik erg fijn want dan hoefde je niet opgepropt tussen de stellingen in de winkel te staan. Om half 1 kwamen ze dan eindelijk naar buiten. Ik kocht nog even snel 'De Horizon' voordat ik aan de beurt was. Ondertussen werd ik vrolijk begroet door Wietse, de chauffeur/tourmanager van Nick en Simon.
Ik was ontzettend zenuwachtig. Ik ben altijd heel bang dat ze me stom of irritant vinden. Waarom weet ik eigenlijk niet, maar dat maakt dat ik nog veel zenuwachtiger word. Ik had een vriendin beloofd dat ik zou proberen een single voor haar te laten signeren. Dus met 2 singles en mijn telefoon in de hand liep ik naar ze toe. Ik ben eigenlijk alweer bijna alles wat er is gezegd vergeten, deels door de zenuwen, en voor een deel doordat mijn geheugen op dit moment gewoon erg bagger is.
Vorige week had ik al bedacht dat ik eigenlijk wel heel graag een 'selfie' met ze wou hebben. Alleen dat zou ik echt nooit durven te vragen. Totdat ik vrijdag zag dat iemand hetzelfde idee had gehad. En ze had ze wel kunnen maken. Dus toen had ik al wat meer lef. Zo gezegd, zo gedaan. En....ik heb eindelijk selfie's met Nick en Simon! Ik trilde ongelofelijk, wat behoorlijk gênant was, maargoed, niks aan te doen haha.
We hebben ook nog een gewone foto waar we alle 3 opstaan gemaakt, maar die heb ik nog niet.
Aan het eind van de dag was ik helemaal kapot, maar dat was het helemaal waard! En waarschijnlijk ga ik woensdag weer. Jeeeh!Benieuwd naar de nieuwe single ''De Horizon'' ? Kijk;2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke blog! :) Zaterdag was inderdaad een geslaagde dag! :D Veel plezier als je woensdag weer heengaat, ik ga helaas niet heen.. :(

    BeantwoordenVerwijderen