zondag 1 mei 2016

Een maand zonder... Chips


Als je me volgt weet je dat ik elke maand een uitdaging voor mezelf verzin. Ik moet dan zonder bepaald eten of drinken. Afgelopen maand was dat een maand zonder chips. Iets wat ik er in de weekenden al gauw bij pakte. Uit gewoonte. Tijd om die gewoonte te doorbreken. Is het me gelukt?

Niet helemaal. Ik heb geen bakje voor mezelf gepakt. Maar toen we naar de bioscoop gingen en ik aan de popcorn zat, heb ik wel een paar ( ongeveer 3 ) nacho's gehad van mijn zusje. Maar hè, als dat het enige is? Was het moeilijk? Mwah. Ik merkte heel erg dat het een gewoonte was geworden. En sowieso probeer ik iets gezonder te eten, lukt nog niet héél goed, dus met dat in mijn achterhoofd wordt het wel wat minder. Ik heb niet heel veel zin in chips gehad. Al stond die bus Pringels in de kast me wel heel verleidelijk aan te staren. Dat had ik al zólang niet gehad. Maar ik heb me kunnen inhouden, yeah!

En mijn volgende challenge? Ik ga weer voor patat. De vorige keer heb ik het makkelijk gehaald. Maar ik denk dat het in mei wat lastiger gaat worden omdat ik wat dagen wegga. Op dat soort dagen is het toch wel érg makkelijk om een patatje te halen op het station. Eens kijken of ik de verleidingen kan weerstaan. :-)

Zouden jullie een maand zonder chips kunnen? Waar zou je absoluut géén maand zonder kunnen?

Liefs,
Denise 

                                 Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

4 opmerkingen:

 1. Ik vind dat je het knap hebt gedaan een maand zonder chips. Ik zou echt geen maand zonder chocolade kunnen. Dat is echt een verslaving bij mij. Succes met je volgende challenge! Liefs ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed gedaan hoor, een maand zonder chips. Die ene drie nacho's had je wel verdiend ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb toevallig net zelf ook een maand chips "overleefd". Ik ben er echt dol op, maar doe nu mee met een 8 weken afvalrace dus geen chips. Zit op de helft en ging erg goed. Leuk om te lezen dat het bij jou liggen goed ging! Xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen