woensdag 18 mei 2016

What makes me happy #30 - Vakantie, vriendinnen en de zon


Tijd voor een nieuwe What makes me happy! De vorige is alweer even geleden dus ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe editie. Kijk je mee naar wat mij de afgelopen tijd blij maakte?
- Laatste periode van het schooljaar 
Jaaaa, de laatste periode van het schooljaar is begonnen. Nog maar een paar weken en ik heb lekker een paar weken vakantie. Dan ga ik als het goed is alweer naar het laatste jaar van mijn opleiding. Maar dat overgaan komt waarschijnlijk wel goed want de laatste toetsen heb ik heel goed gemaakt :-)

- Veel afspreken met vriendinnen
Ik vind het zo fijn om vriendinnen te zien en gewoon lekker bij te kletsen of leuke dingen doen. De afgelopen weken heb ik veel met vriendinnen afgesproken en dat doet me echt goed. Aankomend weekend ga ik naar Eindhoven om een studerend vriendinnetje op te zoeken. Super leuk! :-)

-Voetbal
Ik ben echt niet de grootste voetbalfan. Maar ik vind het zo leuk om naar een wedstrijd van Heracles te gaan. Afgelopen zondag ben ik nog geweest en aangezien ze toen hebben gewonnen en door zijn naar de finale van de play-offs gaan we donderdag gewoon weer. De sfeer is zo'n stadion is zo leuk!

-Een artikel dat hééél goed aanslaat
Wauw. ik heb echt hoogtepunten bereikt afgelopen week wat betreft de blog. Donderdag kwam er een artikel online over Fibromyalgie en is leverde hééél wat bezoekers op. Hij werd ook meer dan 250 keer gedeeld. Wat voor mijn doen dus echt heel veel is. Ik vind veel bezoekers natuurlijk erg leuk, maar de vele reacties van mensen die zich erin gesteund voelden en die ik met mijn artikel hielp deed me nog veel meer. Daar deed ik het voor. Zo bijzonder <3


-Spontaan bezoek aan Amsterdam

Vorige week donderdag was ik spontaan een dagje vrij en dus ging ik gezellig een middagje naar Amsterdam met een vriendin. Het was super mooi weer dus het was de ideale dag om mijn favoriete Nederlandse stad te bezoeken. We zaten eerst op het terras en gingen daarna naar de boekpresentatie van '10 jaar Nick en Simon'. Wat onwijs leuk was om een keer meer te maken. :-)

- SKY de musical
In mijn vakantie ging ik, zoals je al kon lezen in mijn diary, met mijn ouders en zusje naar de musical SKY. Een hele bijzondere en mooie musical. Zeker een aanrader!

- Mooi weer
Jongens, waar is die heerlijke zon van de afgelopen tijd gebleven? Hij was zó fijn! Niet te warm, maar wel warm genoeg om een in korte broek te lopen, Perfect! Ik merkte dat toen de temperatuur weer daalde, ik weer meer pijn kreeg dus zon; kom maar snel terug!

Wat maakte jou de afgelopen tijd blij?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten