dinsdag 21 juni 2016

Random foto's die ik maakte met mijn Canon 1200D


Sinds eind februari heb ik eindelijk een spiegelreflexcamera. De Canon 1200D. Ik ben er echt onwijs blij mee want ondanks dat ik nog steeds niet héél veel van de camera snap, zijn de foto's al zoveel beter dan de foto's die ik maakte met mijn iPhone. Ik ben geen fotograaf, zal ook nooit de perfecte foto krijgen, maar toch wilde ik graag wat foto's met jullie delen. Want echt halleluja voor de kwaliteit in vergelijking met mijn oudere foto's. Dus let's go!  Ohja, ik heb ze voor dit artikel natuurlijk niet bewerkt :-)











Welke camera gebruik jij?

Liefs,
Denise

                                      Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

5 opmerkingen:

  1. Leuke foto's. Deze camera gebruik ik ook maar ben eigenlijk wel toe aan een nieuwe alleen heb ik er geen geld voor haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, daar kun je wel toffe foto's mee maken zeg :) En wat leuk dat je weer een blog schrijft, ik mis je artikels namelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. aaah zo gaaf, ik heb vandaag ook een nieuwe camera binnen gekregen. Hopelijk gaat het zonnetje snel schijnen dat ik hem uit kan testen :D Het is geen spiegelreflex maar nieuwe camera's zijn altijd fijn! :D

    BeantwoordenVerwijderen