donderdag 30 juni 2016

10 Random feitjes die je nog niet over mij wist

Wat ik persoonlijk heel leuk vind om te lezen op blogs zijn de persoonlijke artikelen. Kletsartikelen of random feitjes over iemand bijvoorbeeld. Omdat mijn blog best persoonlijk is, leek het me wel weer eens leuk om wat random feitjes over mezelf met jullie te delen. Ik ben heel benieuwd of jullie wat herkennen!- Ik heb nog nooit mijn haar geverfd.

- Als ik een serie of film kijk pauzeer ik soms even als het me te spannend wordt.

- Ik durf geen horror of triller films te kijken. ( Hoe vaak zou ik het dan wel niet stop zetten haha..) 

- Soms ben ik zo nieuwsgierig naar het einde van een boek dat ik soms midden in het boek, opeens de laatste bladzijde ga lezen om vervolgens gewoon weer verder te gaan waar ik was gebleven.

- Ik kan het beste lezen in de trein. Waarom weet ik ook niet.

- Ik eet liever vis dan vlees.

- Je hebt mensen die direct in slaap vallen als ze in bed liggen en... daar hoor ik absoluut niet bij.

- Met als gevolg dat ik de volgende dag dus de grootste moeite heb om op te staan.. Ik heb dus minimaal 10 wekkers aanstaan ( zonder te overdrijven). 

- Ik kan het best 's avonds werken. Bloggen, schoolopdrachten.. Alles gaat zoveel makkelijker!

- Mijn grootste droom is om voor een langere periode naar het buitenland te gaan. Het liefst Amerika. 

En, herkennen jullie wat? Wanneer ben jij op je productiefst? 

Liefs,
Denise

                                           Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen:

  1. Haha leuk te lezen. dit: - Soms ben ik zo nieuwsgierig naar het einde van een boek dat ik soms midden in het boek, opeens de laatste bladzijde ga lezen om vervolgens gewoon weer verder te gaan waar ik was gebleven. is zo herkenbaar! Ik doe dat ook. En dan vervolgens weet ik al een beetje hoe het eindigt wat eigenlijk weer niet leuk is haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om je artikel te lezen meid en je daardoor zo te leren kennen meid.

    BeantwoordenVerwijderen