vrijdag 15 juli 2016

PLOG - Een dagje Scheveningen


Jaa, ik leef nog en ik heb heerlijk een paar weken vakantie! Perfect om bij te komen van het afgelopen schooljaar maar ook om leuke dingen te doen met vriendinnen. Omdat ik al héél lang niet meer naar Scheveningen was geweest maar dat wel heel leuk vind, besloot ik om afgelopen woensdag de trein naar Den Haag te nemen en vanuit daar naar het strand te gaan. Ik heb wat foto's gemaakt die ik jullie graag laat zien!
Na bijna 2,5 uur in de trein kwamen we aan in Den Haag. We besloten om eerst nog even de stad in te lopen want we moesten nog even langs de Primark en hadden eigenlijk wel trek. Tussenstop bij de McDonald's dus ( Ik typte uit automatisme al MAC hahah..). Niet echt gezond, wel lekker!Ondertussen kwam ons de geur van Lush al tegemoet. Daar moesten we dus ook even naar binnen. Zo jammer dat er bij mij in de buurt geen winkel zit. Want ze hebben daar echt fijne producten. De spullen voor in bad zijn mijn favoriet :-)Na een bliksembezoek aan de Primark, hebben we de trein naar Scheveningen genomen. Daar kwamen we immers voor! Op de pier waaide het alleen nogal hard. Zoals je heel goed kan zien op deze foto. Mijn haar! We hebben daardoor wel erg gelachen.


Hoe leuk zijn deze houten bankjes?!


Ik vind de zee altijd zo iets bijzonders hebben. En terwijl het water flink tekeer ging, gaf het toch een soort rust. Zo fijn!


Op naar het terras! Waar we met uitzicht op het water op super chille loungebanken deze cocktails dronken. Dit is hoe vakantie moet zijn. Het was ook nog eens erg lekker weer. Terwijl het bij mij thuis, aan de andere kant van het land, flink regende. Wat een geluk!


We eindigden onze dag bij Sumo. Niet de allerbeste sushi die we ooit hebben gehad, maar wel prima. En... Sushi is altijd een goed idee! We kwamen er later ook nog achter dat het hele Olympische team van NL in Scheveningen was. Verklaarde waarom (o.a.) Epke Zonderland een paar tafeltjes van ons verwijderd zat.

We hebben echt een heerlijke dag gehad in Scheveningen. Zeker voor herhaling vatbaar. Kom jij wel eens op het strand?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

3 opmerkingen:

 1. Tis daar altijd super leuk in Scheveningen.
  Mooie foto's zijn het meid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. McDonald's, altijd goed! Lekker zo'n dagje stand, en ook erg gezellig. Leuke en mooie foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om zo uit te waaien! Overigens zat ik laatst op dezelfde loungebanken een cocktailtje te drinken, maar wat had ik daar slechte service zeg! Pas na 1.5 uur(!) werd er iets bij ons opgenomen, bizar!

  BeantwoordenVerwijderen