maandag 8 augustus 2016

It's my birthday!
Yaay, het is alweer 8 augustus en dat betekend dat ik vandaag jarig ben! Ik mag mezelf alweer 21 jaar oud noemen. Wat vliegt de tijd zeg!

Vandaag heb ik niet zo heel veel gepland. Er komt wat visite langs en dat is natuurlijk altijd wel gezellig. Mijn verjaardag vier ik later, want bijna iedereen is vandaag nog op vakantie. Morgen ga ik uiteten met mijn ouders en zusje :-).

Héél apart maar ik heb al een paar jaar het gevoel dat als ik 21 ben, dingen beter worden. Ik weet niet hoe ik erbij kom en vind het een beetje raar, maar ik hoop natuurlijk wel dat het uitkomt haha! Zo ga ik na de zomervakantie beginnen aan het laatste jaar van mijn opleiding dus zal het fijn zijn als ik volgend jaar rond deze tijd mijn ( allereerste!!) schooldiploma op zak heb. Hopen dat mijn gevoel klopt en dat ik met mijn volgende verjaardag terug kan kijken op een heel mooi jaar! <3

Bloggen

Zoals jullie merken is het heel erg rustig op LiefsDenise. Het lukt me gewoon even niet om te bloggen. Ik probeer het telkens weer op te pakken en heb genoeg ideeën en tijd maar er komt niet veel op het digitale papier. Toch ga ik weer een poging doen om om de dag een artikel voor jullie te hebben klaarstaan. Nu heb ik nog vakantie, en aangezien ik straks dus naar het laatste jaar van mijn opleiding ga, voorspel ik dat ik het dan best druk ga krijgen. Dus vooruit werken is dan geen overbodige luxe.Woensdag staat er in iedergeval weer een artikel online!

Hoe is jouw vakantie? Ben je al weggeweest of ga je nog? En wat zijn je andere plannen?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het ook zo raar om aan het eind van dit schooljaar mijn diploma op zak te hebben, en als ik denk aan wat ik daarna ga doen schieten mijn gedachten echt door. Ik zou het echt niet weten namelijk, whoaa! Maar ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad, en ik kijk uit naar je artikels :)

    BeantwoordenVerwijderen