vrijdag 12 augustus 2016

Favorieten van dit moment - augustus 2016Iets wat ik heel lang niet meer heb gedaan, maar wel heel normaal is in blog- en youtubeland zijn favorieten artikelen en video's. De meesten doen het elke maand, maar dat vind ik voor mij een beetje overdreven omdat ik niet elke maand veel verschillende favorieten heb. Maar nu heb ik wel weer een keer zin om jullie mijn favorieten van dit moment te laten zien. Kijk je mee naar totaal uiteenlopende dingen?
Oké, dit is misschien niet direct iets wat je verwacht in een favorieten artikel, maar als allereerste laat ik jullie mijn bed zien. Jawel, mijn bed. 'Maar ehm Denise, waarom is dit nu opeens jouw favoriet?' zou je misschien denken. Nou, mijn bed is namelijk nieuw! Mijn vorige bed had ik namelijk al sinds ik in een normaal bed kon slapen en ondanks dat het een prima bed was, vond ik dat 'ie wel aan vervanging toe was. Ik heb gelijk maar even een maatje groter genomen. Wat een ruimte opeens. Heerlijk! Als je me zoekt..


Tegelijk met mijn bed, kocht ik de oh zo populaire Alex kast van de Ikea. Als je toch bezig bent om je kamer te veranderen, kan je het maar beter goed doen, toch? Ik zag de Alex al op verschillende blogs voorbij komen en het leek mij de ideale manier op mijn make-up etc op te bergen. Ik moet het nog even opnieuw en netjes inrichten maar ik ben er heel blij mee. Als je twijfelt om hem aan te schaffen: gewoon doen!


Ken je de soft matte lip creams al van NYX? Deze 2 kleurtjes ( Ibiza en Milan) heb ik in mijn stash en ze behoren zeker tot mijn favorieten van dit moment. Ik ben nog bezig met een review dus dan lees je er meer over. Stay tuned!


Maandag werd ik 21. En één van mijn verjaardagscadeautjes was de Chanel Chance eau vive. Ik had hem al een hele tijd op het oog, maar hij is niet goedkoop, dus is het een ideaal verjaardscadeautje. Ik ben niet zo goed met geuren omschrijven, daarom ga ik er ook geen review over schrijven, maar hij is echt héél lekker ;-)


Een paar maanden geleden kocht ik eindelijk de Adidas Superstar. Schoenen waarvan ik een jaar geleden nooit had gedacht dat ik ze zou dragen. Toen ze in een keer flink in de aanbieding waren besloot ik ze toch te bestellen. En wat ben ik daar blij mee! Ik pak ze bijna elke dag en moet soms echt even bedenken dat ik nog meer schoenen heb dan alleen dit paar. Maar ze lopen zo fijn!


Essence is een merk dat ik vroeger heel veel gebruikte. Nu ga ik meestal voor de wat kwalitatief betere producten. Maar toen Serena een palette ontwierp met het merk wilde ik hem toch proberen. Een beautyblogger weet immers wel hoe een perfect palette eruit moet zien. Het kostte veel moeite, maar uiteindelijk heb ik hem weten te bemachtigen. Hij is nog beter dan ik had verwacht en vooral de highlighter gebruik ik veel.

Wat is jouw favoriet van dit moment?

Liefs,
Denise

                                         Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

1 opmerking:

  1. Mooie favorieten Denise! Naar de soft matte lip creams ben ik nog steeds zo benieuwd, de kleurtjes die je hebt zijn echt super pretty <3 En het parfum Chance van Chanel is echt een toppertje inderdaad! Je hebt echt een hoop mooie items in je bezit!

    BeantwoordenVerwijderen