zaterdag 24 december 2016

Ik schaam me diep..Zal ik me even voorstellen? Mijn naam is Denise en ik schrijf voor LiefsDenise. Zo, dat was wel nodig hè? Ik heb gewoon ruim 2(!) maanden niks gepost. TWEE MAANDEN. Ik schaam me diep want zolang ben ik in het bestaan van LiefsDenise nog nooit afwezig geweest. Ik vind bloggen nog steeds geweldig, maar het lukte gewoon even niet. Maar.. ik ben terug!Nu we toch bezig zijn, gelijk maar even een update; ik ben bezig met de laatste weken les van mijn opleiding. In februari ga ik namelijk beginnen met mijn halfjaar stage en als alles goed gaat kan ik in juli mijn diploma ophalen. IK KAN ÉCHT NIET WACHTEN. Ja, dat moest in hoofdletters. Ik ben dan bijna 22 jaar en heb dan voor het eerst in mijn leven een schooldiploma. Waar ik dus al sinds mijn 4e voor naar school ga. Daar mag je dan best érg blij mee zijn, toch?

Maar we zijn er nog niet. Ik moet deze vakantie namelijk nog 'even' druk bezig met mijn scriptie. Ik doe het over ASS, autistisch spectrum stoornis, en ik vind het echt reuze interessant, maar het is wel erg veel werk. Vooral als je het vergelijkt met wat ik de afgelopen 2,5 jaar heb moeten doen. Wel een goede oefening voor het HBO. HBO? Jep, ik ben nog lange niet klaar met studeren. Ik vind kinderen, jeugd en alles wat daar bij komt kijken veel te interessant en ik wil daar gewoon nog veel meer over leren. Een extra motivatie om dit halfjaar nog even te knallen!

Maar voor nu heb ik dus lekker nog even 2 weken vakantie. Morgen, eerste kerstdag ga ik met mijn ouders en zusje naar het circus en tweede kerstdag gaan we uiteten. Leuk! Voor de rest ga ik leuke dingen doen met vriendinnen en véél uitslapen. Daar ben ik echt aan toe. Nu ik niet naar school hoef, kan ik overdag weer foto's maken voor de blog. Dus stay tuned voor meer artikelen!

Voor nu wil ik je hele fijne feestdagen wensen. Heb je nog plannen? 

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten