zaterdag 25 maart 2017

FASHION - Verliefd op mijn nieuwe bikini
Wiehoee, het is lente! Een perfect moment om een nieuwe bikini te kopen. Want voor je het weet liggen we alweer op het strand. In de meivakantie ga ik naar Barcelona (!) en stiekem hoop ik dat ik dan al gebruik kan maken van mijn nieuwe bikini. Duim je even met me mee? Voor nu laat ik je mijn nieuwe aankoop graag zien. Ik vind hem zó tof!

Moeder natuur heeft mij niet overgeslagen toen ze de vrouwelijke vormen ging uitdelen dus is het voor mij best lastig om een leuke, niet te dure bikini te vinden met mijn cupmaat. Ik vind het ook echt rot als ze de bikini in een setje verkopen want het broekje is dan véél te groot voor mij. Ik moet de top en het broekje dus echt los kunnen kopen. Het was even een zoektocht, maar gelukkig vond ik mijn perfecte bikini bij Hunkemoller. Er was ook nog eens korting toen ik hem bestelde dus dat was een mooie meevaller.


Één van de dingen die ik zo leuk vind aan deze bikini zijn de details. Zoals deze blauwe dingen ( hoe noem je dit eigenlijk?). Ook de kruising van de bandjes op de rug maakt het net weer iets leuker dan een bikini die dat niet heeft. En aangezien ik toch niet zo snel bruin word, hoef ik ook niet bang te zijn dat ik opeens met een kruis op mijn rug rondloop ;-). 
Jaa, ik ben echt verliefd op mijn nieuwe bikini. Ik kan niet wachten om over een paar maandjes lekker aan het zwembad of op het strand te liggen. Laat de zomer ( of mijn tripje naar Barcelona) maar snel komen!

Heb jij al een bikini gescoord voor dit jaar? Waar koop jij het liefst je bikini's?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

3 opmerkingen:

 1. Inderdaad een leuke bikini! 😊 Moet wel zeggen dat ik de bandjes er heel dun uit vind zien, maar dat zal zeeker wel meevallen 😋
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke bikini! Ik heb dit jaar voor het eerst mijn bikini bij de Hunkemoller gehaald, uit de Anna Nooshin collectie. Kost wat meer, maar de kwaliteit is top! Kan er zo jaren mee door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie bikini is het meid.
  Zeker het model vind ik super mooi

  BeantwoordenVerwijderen