maandag 3 april 2017

LIFESTYLE - Mijn favoriete liedjes van dit momentAls je me een beetje kent weet je dat ik niet zonder muziek kan. Ik luister het vrijwel altijd en overal. Je kan me haast dan ook niet blijer maken dan met een kaartje voor een tof concert. Zo ben ik al tig keer naar Nick en Simon geweest, en krijg ik er nog steeds geen genoeg van. Toch luister ik écht niet alleen maar naar hen. Ik zal je vertellen wat mijn favoriete nummers van dit moment zijn!


Scars To Your Beautiful - Alessia Cara
Dit liedje vind ik zo krachtig, de tekst inspirerend en de clip erg mooi. Ik vind het stiekem ook heel tof dat er een vrouw in de clip zit met net zo'n litteken als ik. Dat zie je niet zo vaak en vind ik gewoon cool :).

Say You Won't Let Go - James Arthur 
Ik weet niet precies waarom, maar ik vind dit liedje zo onwijs mooi. Repeat repeat!

Perfect - Ed Sheeran
Hallo Ed Sheeran, wil JIJ niet zo perfecte liedjes maken? Zijn nieuwe album is geweldig, en Perfect één van mijn favoriete liedjes van dit nummer.

Writing Story's - Miss Montreal

Sanne rock's. Echt, ik vind het zo'n toffe zangeres. Haar nieuwe liedje Writing Story's vind ik echt leuk. Kan niet wachten tot ik volgende maand naar haar tour kan! Zin in!
Scared to be lonely - Martin Garrix ft Dua Lipa
Ik vind de nummers van Martin Garrix keer op keer gewoon weer flink geslaagd. Sowieso terecht dat hij uitgeroepen is tot de beste DJ van de wereld.

Oesters & Champagne - Teske 
Ik was stiekem wel heel benieuwd naar dit liedje en toen ik het opzette had ik hem direct in mijn hoofd. Ik heb je dus gewaarschuwd. Maar ik vind het ook wel een grappig nummer :)

Wat is jouw favoriete nummer van dit moment?

Liefs,
Denise


                                           Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen: