zondag 6 augustus 2017

RECENSIE - Everything,everythingHij is nog niet in de bioscoop verschenen, maar ik heb hem stiekem al gekeken; everything, everything. Ik zag de trailer al meerdere malen voorbij komen en het leek me een hele toffe film. Nu vind ik de bioscoop echt heel leuk, maar toen ik zag dat ik hem al kon kijken, kon ik het niet laten. Ik vertel je wat ik ervan vind! 

Over Everything, everything:

Everything, everything vertelt het onwaarschijnlijke liefdesverhaal van Maddy en Olly. De film is gebaseerd op de gelijknamige besteller van Nicola Yoon.

Wat als je niet naar buiten mag, geen frisse lucht mag inademen noch het warme zonlicht op je gezicht kunt voelen? Wat als je die prachtige buurjongen nooit een kus zal kunnen geven...? Het overkomt de 18-jarige Maddy. Door haar ziekte mag ze de veilige luchtdichte omgeving van haar huis niet verlaten. Maar Maddy is nieuwsgierig, slim en vastberaden. Zeker wanneer ze verliefd wordt op haar buurjongen Olly wil ze de fascinerende buitenwereld verkennen en haar eerste liefde ervaren. 

Wat begon met staren naar elkaar vanachter het raam en met tekst berichtjes als enige communicatiemiddel, groeide uit tot een hechte band. Ondanks Maddy's aandoening willen zij alles riskeren om bij elkaar te kunnen zijn, zelfs als dit betekend dat zij alles daardoor kunnen verliezen.  (Aldus de beschrijving van de bioscoopsite's.

Mijn mening: 

Wauw, dit is de mooiste film die ik dit jaar heb gezien, en hij staat zéker in de top 5 met mooiste films die ik ooit heb gezien. Het verhaal is heel uniek, het acteerwerk erg goed en het einde totaal niet voorspelbaar. De film heeft drama in zich, maar ook romantiek. Het laat je lachen, maar geeft je ook traanogen. De film laat je beseffen dat de wereld heel mooi kan zijn, maar soms ook zo oneerlijk.

Conclusie:

Ik ben laaiend enthousiast over deze film en mijn tip is dan ook: ren naar de bioscoop! Ga in je slaapzak voor de ticketautomaat liggen om maar als eerste een kaartje zien te bemachtigen zodat je hem zo snel mogelijk kan zien. Echt, de film is het zo waard. 

Je kan hier een trailer zien en hier de film bekijken met Engelse ondertiteling, mocht je net zo nieuwsgierig zijn als ik. Mijn Engels is niet fantastisch, maar ik kon de film goed volgen. 

Van welk soort films houd jij? En ga je deze film kijken? Doe je dat liever in de bioscoop of thuis?

Liefs,
Denise 

                                       Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram? 

3 opmerkingen:

  1. Ik wil deze film ook zo graag zien! Kan niet wachten tot ie in de bios is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de trailer een poosje geleden gezien en ik wil deze ook wel graag zien. Lijkt me een hele mooie film.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De trailer heb ik een tijdje geleden al gezien en wil deze inderdaad ook in de bios bekijken!

    BeantwoordenVerwijderen