dinsdag 23 juli 2019

HOTSPOT - Hotel de LeijhofIk zie het als een leuke uitdaging om zo goedkoop mogelijk, een zo mooi mogelijk hotel uit te kiezen om een nachtje (of meer) door te brengen. Nu moet ik zeggen dat dat wel steeds moeilijker wordt. Vooral in de zomer. Toch is het me gelukt om voor het verjaardagscadeau van mijn vriend een mooi hotel uit te kiezen, zonder daar gelijk 200 euro voor neer te hoeven tellen. Voorwaarde? Goed bereikbaar met ov en in ( de buurt van) Tilburg, gezien we daar eerst naar De Carpacciobar gingen. Ik kwam uit bij Hotel de Leijhof in Oisterwijk.Locatie
Binnen een paar minuten ben je vanuit Tilburg met de trein in Oisterwijk. Als je vanaf het station nog zo'n 10 minuten loopt, ben je bij Hotel de Leijhof. Een prachtig hotel in een mooi gebied vol met bomen. In het centrum van Oisterwijk is het 's avonds ook erg gezellig een drankje te doen. Wij verbleven in Oisterwijk van dinsdag tot en met woensdag, maar ook toen was het gezellig druk op het terras. In het centrum zitten tevens een aantal (luxe) winkels waar je je prima een ochtendje vermaakt. Daarna kan je je nog vermaken bij bijvoorbeeld de Efteling of Beekse Bergen wat beide in de buurt liggen als je geen zin hebt om verder te winkelen in bijvoorbeeld het naastgelegen Tilburg. Oh, en wist je dat Ròbert van Beckhoven een winkeltje heeft in Oisterwijk? Leuk (en lekker!) om eens een kijkje te nemen!
Service
Ik vond dat we een erge goede service hadden bij dit hotel. Toen wij in onze kamer waren lagen er rozenblaadjes op het (méga grote!) bed en was er een persoonlijk kaartje met wat bonbons. Echt super lief! Daarnaast verbaasden wij ons over de grootte van de kamer. Ik had toch echt de comfort kamer geboekt, maar dit leek meer op een deluxe kamer. Bij het uitchecken werd ons gemeld dat we een gratis upgrade hadden gehad 'omdat ze dat leuk vonden'.
Prijs/kwaliteitsverhouding

De prijs van een nachtje slapen bij Hotel de Leijhof ligt gelijk aan slapen bij andere hotels in Oisterwijk. Ik heb voor dit hotel gekozen, omdat de recensies erg goed waren ( die kijk ik altijd eerst door!) en omdat het mij een heel mooi hotel leek. Het ontbijt was ook erg goed, lekker en uitgebreid dus ik heb zeker niks te klagen over de prijs/kwaliteitsverhouding. Al blijven hotels natuurlijk altijd best prijzig.Conclusie
Hotel de Leijhof in Oisterwijk is echt een aanrader voor iedereen die houdt van shoppen ( want Tilburg), maar ook voor een knusse sfeer als je wat wilt drinken op het terras in de buurt van je hotel. Het hotel heeft een luxe uitstraling en vriendelijk personeel. Als je eenmaal lekker uitgeslapen bent door het grote en oh zo fijne bed, kan je aanschuiven voor een heerlijk ontbijtje.

Liefs,
Denise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten