donderdag 29 mei 2014

Blog Make-Over

Hey!

Zoals jullie zien heeft deze blog een andere lay-out en naam gekregen. Dat komt omdat de blog er een nieuwe eigenaresse bij heeft gekregen. En dat is mijn lieve vriendinnetje Melanie.
Ik loop al even rond met het idee om mijn blog te veranderen. Ik wou wat meer diversiteit. Niet alleen maar bloggen over maatschappelijk onderwerpen maar ook over beauty en fashion. Het lijkt mij ook gaaf om vlogs te maken. Dat ga ik de komende tijd maar even uittesten.
Ik vind beauty en fashion ontzettend leuk, maar om nou te zeggen dat ik daar erg goed in ben.. niet echt haha. Maar daar is Melanie, zij vertelde me dat ze graag een blog wou maken over onder andere beauty en fashion. En zo ontstond het idee om samen te werken.
Als naam hebben we voor Deslie gekozen. Wat voortkomt uit onze eigen namen. Denise en Melanie. Zodat het echt onze blog wordt.

Melanie en ik hebben elkaar ongeveer ongeveer eind 2012 leren kennen via twitter doordat we beide fan zijn van Nick en Simon. Na veel praten besloten we om een keer met een groep naar een optreden van hun te gaan, en dat was heel gezellig. Inmiddels praten we allang niet meer alleen maar over Nick en Simon, maar is onze band uitgegroeid tot een echte vriendschap!

Vanaf nu ben ik dus ook niet meer de enige die hierop blogt, maar helpt Melanie ook mee. Wij hopen dat jullie onze nieuwe ideeën leuk vinden en onze blog blijven volgen. We werken er hard aan om deze blog zo leuk en divers mogelijk te laten worden en nieuwe ideeën zijn dan ook zeer welkom!


Liefs,

Denise

1 opmerking: