vrijdag 16 mei 2014

Dromen


'Jij kunt niet leven zonder wens, want je bent gewoon een mens en ieder mens heeft een droom' zingen Nick en Simon al in hun liedje Vallende Sterren. En gelijk hebben ze. Iedereen heeft bewust of onbewust wel een droom.


Op de basisschool moesten we al op onze rapporten schrijven wat we later wouden worden. Bij de meeste meisjes werd dat dolfijnentrainster of juf. Maar ik wou graag musicalster worden. Wij gingen best vaak naar musicals en het leek me heerlijk om op de planken te staan voor al die mensen. Toen ik op toneelles dan ook de hoofdrol kreeg bij een grote voorstelling was ik helemaal blij! Ik vond het super om eerst opgemaakt te worden ( ik was 12, ik had nog nooit mascara opgehad) en daarna in de rol van mijn personage te kruipen. En dat applaus achteraf, wauw!

Toen ik naar de middelbare school ging , kwam ik in de kunstklas terecht. Niet dat ik zo kunstzinnig ben, maar als je in de kunstklas zat kreeg je drama. Wiehoe! Ondertussen had ik mijn droom om musicalster te worden al laten varen. Ik was erachter gekomen dat je moest kunnen zingen en laat ik dat nou net niet kunnen. Het leek me wel tof om in een film of serie te spelen. Nog steeds trouwens. Maar zo goed ben ik niet. En ik ben ook veeeel te onzeker om uberhaupt auditie te doen. Ach dromen mag hè?Als mensen nu vragen wat mijn dromen zijn, zou ik antwoorden met; gezond en gelukkig zijn. Beter worden.Weer een leven kunnen hebben zoals ieder meisje van 18. Gewoon naar school gaan en genieten. Helaas zou ik de rest van mijn leven nog naar de cardioloog moeten. Ook moet ik nog een paar keer geopereerd worden aan mijn hart. Maar verder ga ik voor herstel en voor een zo normaal mogelijk leven!

En een fan is geen fan als zij geen idoolgerelateerde dromen heeft duss.. hier komen ze, mijn dromen als Nick en Simon fan. Ik mag mezelf al dolgelukkig prijzen dat ik een ontmoeting heb gehad, en zelfs een knuffel! Maar je kan nooit genoeg dromen, dus droom ik stiekem over een privé optreden, een meeloopdag of een fotoshoot met de mannen.

Ik kwam er laatst achter dat ik best aan de voorwaarden voldeed voor een wens bij 'Make A Wish'. Deze stichting laat dromen in vervulling gaan van zieke kinderen en jongeren tot 18 jaar. Alleen was ik dus al 18 toen ik erachter kwam, beetje jammer weer, maar dat maakt deze stichting niet minder mooi! Zo hebben ze wensen vervuld die verschillen van 'een dagje caissière zijn' tot aan een paar dagen naar Hollywood. Zo mooi om de foto's te zien op hun facebook of twitter van die zieke kinderen met een mega smile op hun gezicht!   ( http://www.makeawishnederland.org/ )

Ik vind het niet meer dan gezond om wensen te hebben, dingen die je nog zou willen doen voordat je dood gaat. Daarom heb ik een kleine bucketlist gemaakt naast bovengenoemde wensen en 'normale' dingen als diploma's halen en trouwen etc.
In geheel willekeurige volgorde:

* Met (een) vriendin(nen) op vakantie gaan naar een warm land.
* Een verre reis maken naar een mooi oord.
* Naar een concert gaan van een beroemde buitenlandse artiest  (zoals Demi Lovato)
* Fotoshoot ( met vriendinnen )
* Rijbewijs halen
* Mini Cooper of Fiat 500 kopen
* Naar Amerika ( New York, LA, Las Vegas,Hollywood)Blijf altijd in je dromen geloven. En heel misschien worden ze wel werkelijkheid!
''Want wie ben jij in dit leven om je droom op te geven?''

Wat staat er op jou bucketlist?

Liefs,

Denise

2 opmerkingen:

  1. Voor zo'n fotoshoot kun je misschien een keer kijken op vakantieveilingen.nl! Daar kan je bieden en vaak zijn er wel shoots voor 8 of 10 personen!

    BeantwoordenVerwijderen