donderdag 7 augustus 2014

Wishlist

                              Wishlist

Iedereen heeft bewust of onbewust wel een wenslijstje. Gewoon spullen die je stiekem wel heel graag wilt hebben. Tegenwoordig kan je op veel site's al een wishlist van producten van die site maken. Super handig voor als je even geen geld hebt, maar je het later toch wilt kopen!
Ik heb een tijdje geleden een artikel geschreven waarin ik zei dat ik niet per se merk dingen hoef. Maar sommige dingen zijn zo mooi! En wat ik daar ook schreef, ik doe het niet om 'status' of 'aanzien'. Want dat maakt me echt niet uit. Ik wil/koop dat omdat ik het zelf heel mooi of fijn vind, niet om wat anderen denken.

Op mijn duurdere wishlist staan de volgende dingen:

*Michael Kors bag
*Chanel Mascara
*MAC lipstick
*iPhone
*Naked 3
*Essie nagellak
*Camera

Michael Kors bagIk wil al een hele tijd een Michael Kors tas. Een paar weken geleden was ik met een vriendin in Amsterdam, we gingen even naar de PC Hoofdstraat. Om etalages te bekijken natuurlijk ( konden we er maar shoppen hihi). Maar opeens begon het echt keihard te regenen. We hadden die ochtend wel een paraplu gekocht, maar het regende zo hard dat we ècht moesten schuilen. Ja oops, ik ga echt niet zomaar een winkel binnen in die straat. Gelukkig liepen we dicht bij de Douglas dus gingen we daar even naar binnen. Maar er kwam direct een vrouw op ons af die ons allemaal dingen ging vragen en ze wou maar niet weg.We werden er mega zenuwachtig van. Dus wouden zo snel mogelijk weer die winkel uit. Vlak daarnaast zagen we een Michael Kors winkel. OMG! Daar moèst ik gewoon naar binnen. En dat we moesten schuilen was een goed excuus. Eenmaal daar binnen voelde ik me een beetje ongemakkelijk en vooral heel arm, maar WauwWauwWauw! Wat een mooie tassen, echt ik was verliefd. Maarja die prijs.. Zoveel geld heb ik echt niet.. Ik ben bang dat ik nog even verder moet dromen, maar mocht ik ooit de loterij winnen, is dat het eerste wat ik koop hihi. Op de blog van Lizzy ( 1 van mijn favo bloggers) zag ik een hele mooie Michael Kors tas. Deze staat dus zeker op mijn wishlist!

Chanel mascara
     
                                   

Een paar jaar terug kocht ik voor het eerst een mascara van L'Oreal. Ik had altijd van die goedkope van de Essence en aangezien ik destijds een cadeaubon van de Douglas had, wou ik een keer een wat duurdere proberen. En sindsdien heb ik nooit meer een mascara van Essence gebruikt. L'Oreal,Rimmel, Maybelline etc. staan gewoon zo veel mooier bij mij. En nu ben ik dus heel benieuwd of merken als Chanel en Dior nog mooier bij mij zouden staan. Maar ze zijn ook wel echt heel duur ( vind ik). En ik ben gewoon bang dat ze toch niet zo mooi staan als ik zou verwachten. En dat zou ik zo zonde van mijn geld vinden. Ik kreeg een keer een sample van een foundation van Chanel en die vond ik helemaal niet fijn. Vandaar mijn angst dat de mascara me ook niet zou bevallen. Maar mocht ik ooit een keer geld te veel hebben, ga ik hem zeker een keer proberen. En tot die tijd, blijf ik lekker bij mijn Rimmel mascara.

MAC lipstick

   

Als iemand mij een jaar geleden had gevraagd om een wat fellere lipstick te dragen, had ik diegene keihard uitgelachen denk ik. Dat staat mij toch niet.. Bij anderen vond ik het wel heel mooi, maar bij mij? Nee! Ik zou ook niet durven. Het valt behoorlijk op en zo krijg je veel aandacht, en dat hoeft van mij niet. Maar een paar maanden terug zag ik op de blog van Lizzy dat ze de Matt About Pink van Catrice had gekocht en dat ze daar heel tevreden over was. Ik vond het zo mooie kleur op de foto's. Dus ik stapte gelijk op de fiets om te kijken of ze hem hadden. En ja hoor, ze hadden er nog een paar liggen.En voor €3,99 wou ik hem wel proberen. Dood eng vond ik het, de eerste keer dat ik hem in het openbaar droeg. Maar ik werd niet veel aangekeken, en mijn vriendinnen zeiden dat hij leuk stond. Inmiddels heb ik 5 lipsticks van Catrice en ik durf ze nu ook veel vaker te dragen. Over 3 weken heb ik een intro op mijn nieuwe school, ik weet nog niet of ik dan lipstick durf te dragen, maar ik ga in die weken even wat moed verzamelen haha. Catrice is natuurlijk een budgetmerk en ondanks dat ik er erg tevreden mee ben, wil ik als ik nog wat zekerder ben van lipstick dragen, toch een keer een van MAC proberen.  Want daar lees ik toch de beste reviews over. Maar die dingen kosten al snel €18,50 en aangezien ik dus nog niet weet of ik ze straks op school wel ga dragen, vind ik het wel veel geld om zo te proberen. Maar ik ben bijna jarig ( morgen, vrijdag 8 augustus) en ik hoorde al dat ik waarschijnlijk een Douglas bon krijg, dus dat scheelt ook weer wat. Misschien als ik weer een keer in een Douglas kom waar ze MAC verkopen, dat ik er 1 meeneem. Dan heb ik wel wat leuks voor die bon gekocht! TwijfelTwijfel..

 iPhone
Ik ben echt verslaafd aan mijn telefoon. Een Samsung Galaxy S3 mini heb ik. Mijn vorige ging vorig jaar september opeens kapot en ik moest dus zonder dat ik er ook maar voor gespaard had, een nieuwe kopen. Het liefst wou ik een iPhone, maarja, zoveel geld had ik op dat moment niet dus werd het deze. Ook prima natuurlijk, ik was en ben er heel blij mee. Maartoch die iPhone.. Ik heb een heel fijn abonnement bij Hi. Ik betaal €17,50 en heb onbeperkt internet en genoeg belminuten en smsjes(hoeveel weet ik niet precies, ik gebruik ze bijna nooit). Een koopje dus. Het was ooit een keer een actie toen ik mijn vorige abo afgelopen was, en zo'n actie vind je niet snel. Zuinig op zijn dus. Maar dat betekend wel dat ik mijn toestellen altijd los moet kopen. En dat is veel geld, heel veel geld. Ik laat mijn telefoon ook best vaak vallen, en een iPhone gaat heel snel kapot. Niet erg handig dus. Maar gelukkig bestaan er hoesjes. En voor de iPhone heb je echt super gave hoesjes. Hoesjes die je voor de Samsung Galaxy S3 mini helaas niet hebt. Ik ga proberen te sparen, en heel zuinig doen met mijn telefoon, zodat ik ooit een iPhone kan kopen.

 Naked 3


      Over de Palette's van Naked hoorde ik heel veel goede dingen. Maar wauw, wat kosten ze veel geld. Je     hebt er wel 12 oogschaduwen voor, en als je het uitrekend zijn ze per stuk niet zo duur, maar om het zo         in 1 keer te betalen is wel veel. Ik hoorde van iOffer. Dat is een site met aanbieders van replica's van           bekende  merken. Daar zag ik dat ze de Naked 2 verkochten. Voor €11,- had ik daar een Naked 2             palette. Die wou ik wel eens proberen. ( kijk uit, niet alle aanbieders zijn betrouwbaar! Ik ga hier nog           een artikel over schrijven). Na een paar weken kwam hij aan vanuit het buitenland. En wauw, ik kan           nu niet meer zonder. Wat een mooie oogschaduwen! En hij is super fijn! Ondanks dat het dus                       hoogst waarschijnlijk niet de echte is, ben ik er heel erg over te spreken! Ik heb de echte Naked 2               nog nooit gebruikt dus ik kan hem niet vergelijken, maar deze replica is zeker een aanrader! En nu zou ik       eigenlijk de Naked 3 ook wel willen hebben via iOffer. Maar ik heb nog niet echt een betrouwbare               aanbieder kunnen vinden, dus ik daar wacht ik nog even op.  
    
    Essie nagellak

         2 jaar geleden heb ik voor moederdag een exclusief optreden van Nick en Simon gewonnen, waar ik             samen met mijn moeder naartoe mocht. We werden met de speciale 'Moederdagexpress' , een trein die         helemaal was versierd en waar onder de rit een modeshow werd gehouden etc. naar de locatie vervoerd.     We mochten ook een cadeautje uitkiezen. Ik koos voor een nagellak van Essie, Ik had nog nooit van het       merk gehoord maar ik vond het wel een leuk kleurtje dus vandaar mijn keuze. En hij beviel heeeel goed.       Maar hij is €9,99 bij de Etos en dat vind ik best veel geld voor een nagellak. Als ik 2 Essie nagellakjes         koop, kan ik ook 5 nagellakjes van Rimmel kopen.. Keuze's... Maar hierbij geldt ook, mocht ik een keer     geld te veel hebben.. ;-)

    Camera

         Ik ben zo'n fan die 5 uur in noodweer gaat staan, ( omg, nu ik dit type klinkt het wel heel erg. Maar dit           was 1 keer hoor, en dat er noodweer op komst was, wisten wij ook niet, gelukkig was er een afdakje           hihi) om een goed plekje te hebben bij een concert. En tja, toen bleek mijn tas dus niet waterdicht te zijn.       Mijn camera heeft toen waterschade opgelopen. Super zonde! Hij was niet duur, zo'n €90,- denk ik, ik         weet het niet meer precies. Maartoch, €90,- vind ik wel veel geld. Maar die doet het dus niet goed meer.     Nu was de kwaliteit ook wel echt slecht hoor. Dus mijn volgende camera wordt een wat duurdere met         een betere kwaliteit. Zodat ik betere foto's kan maken bij concerten en natuurlijk voor op de blog en             instagram. Op dit moment heb ik daar helaas het geld niet voor, dus dat wordt nog een tijd foto's nemen       met mijn Samsung telefoon haha. 


    Zo, dit was mijn duurdere wishlist. Wat ik trouwens ook dòlgraag wil is een Mini Cooper, maar die is           zelfs te duur voor mijn duurdere wishlist... mweh!

    
    Wat staat op jou wishlist?


     Liefs. 

     Denise

ps: Ik zie op onze blog dat de tekst er heel raar staat, met allemaal 'lange spatie's' tussen woorden. Helaas kan ik dat niet veranderen, want waar ik het stukje typ zie je  het niet. Heel vreemd. 


   

7 opmerkingen:

 1. Ik wil de NAKED3 ook nog heel graag! ESSIE is inderdaad heel fijn!
  Leuke blog! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist, mijn favoriete nagellak merk is Essie.. ik heb er dan ook heel erg veel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik ben ze nu ook een beetje aan het verzamelen haha. Maar ik kijk vooral naar waar ze in de aanbieding zijn, dan is het nog een keer leuk (:

   Verwijderen
 3. Leuke lijst, de tas is echt gaaf! Ik heb maar 1 MAC lipstick, maar natuurlijk wil ik er wel meer. Het palette lijkt me ook super mooi, maar zooo duur....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik ben echt smoorverliefd op die tas haha. Ik denk dat ik het nog even bij de Catrice lipstick hou, het is natuurlijk niet zo goed als MAC maar wel stukken goedkoper en ik red me er prima mee. Ik vind het palette ook veel geld. Daarom ga ik er 1 op iOffer kopen ( komt binnenkort een artikel over) of die van W7. De echte kan ik niet betalen helaas.

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige tas <3 Ik heb zelf alle 3 de Naked Palette, ze kosten inderdaad heel veel geld maar zijn het echt waard ze gaan zooo lang mee! En anders zijn er echt super mooie dupes te koop :) W7 heb ik ook die is echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen