maandag 9 mei 2016

Diary- Vakantie!Yaay, twee weken vakantie. Wat was ik hier aan toe zeg! Ik heb ze dan ook goed besteed met een boel leuke dingen, zo had ik een fotoshoot,ging ik naar een musical, sprak ik weer met wat vriendinnen af en nam ik verder veel rust. Kijk je mee naar mijn twee weken vakantie?


Mijn vakantie begon al heel fijn met op zaterdag een lunch met een lief vriendinnetje die ik al sinds groep 1 ken maar die ik door het studeren niet meer zo vaak zie. Daarna kochten we nog een ijsje. Mijn eerste van het jaar! 's Avonds nam mijn zusje me mee naar Rokjesdag. Lief! <3


Zondag was ook heel leuk! Mijn zusje had een mini fotoshoot gewonnen voor ons samen bij Shoeby. We kregen kleren aan van Shoeby ( Ik had deze kleren nooit zelf uitgezocht, maar dat maakte het wel bijzonder) en onze make-up en haar werd gedaan. Zo leuk! En om dit leuke, spontane weekend af te sluiten gingen we ook nog uiteten met het gezin. Sushi! Een beter begin van de vakantie kan niet! <3


Allemaal heel leuk zo'n weekend. Maar ook erg vermoeiend. Maandag was dus lekker een relax dagje. 's Avonds ging ik nog even sporten. Dinsdag ging ik 's middags weer even naar de sportschool en 's avonds naar Kingsnight in Enschede. Het was alleen erg slecht weer en koud dus gingen we gewoon op een terrasje zitten. Er was overal muziek dus het was sowieso wel gezellig! Ik ben alleen vergeten om een foto te maken. Oops! Woensdag was Koningsdag maar omdat ik die avond daarvoor al weg was geweest deed ik dus maar even heel rustig aan. Ook fijn. We kregen 's middags nog even visite en ik werkte wat aan de blog.


Donderdag moest ik vroeg op voor een afspraak. Daarna ging ik nog even de stad in, want ik had nog een bon van de h&m en kocht daar twee leuke blousjes. Ook dook ik nog even de Kruidvat in waar ze een 1+1 actie hebben op alle nagellak. Ik kocht 2 Essie lakjes. Vervolgens ging ik nog even naar het graf van een vriendin. Op de terugweg kwam ik erachter dat kaartjes had gewonnen voor Heracles dus die haalde ik gelijk maar even op. De rest van de dag deed ik lekker rustig aan.
Vrijdag moest ik naar de kapper. Dat was echt hard nodig. Daarna ging ik nog even sporten. Het was alweer de 3e keer deze week en stiekem ben ik best trots op mezelf dat ik voor mijn doen zo vaak ga. 's Avonds deed ik maar even rustig aan en keek ik lekker vanuit mijn bed naar 'Zullen we een spelletje doen?'Zaterdag sliep ik net als bijna de hele afgelopen week uit. Als ontbijt maakte ik bananenpannekoekjes. Zo lekker! ( bij gebrek aan een goede foto even een oude haha) Ik had niks gepland staan die dag maar wilde toch even de deur uit. Nu ik nog volop motivatie had dook ik wederom de sportschool in. Laat de zomer maar komen! Oké grapje, daar ben ik nog echt niet klaar voor. Ging het maar zo snel. Maar van mij mag het het hele jaar wel zomer zijn hoor! Verder maakte ik wat foto's.


Zondag was matchday. Ik bezocht samen met een vriendin Heracles Almelo- ADO Den Haag. Ik had kaartjes gewonnen dus dan is het extra leuk, haha. Zelf kan ik totaal niet voetballen maar ik vind het wel erg leuk om te kijken. Om een seizoenskaart aan te schaffen vind ik een beetje teveel van het goede maar af en toe eens gaan vind ik hartstikke leuk! Ook kwamen de eerste foto's binnen van de fotoshoot die we de week ervoor hadden gehad.


De week ging veel te snel voorbij en we zaten alweer in week twee van de vakantie toen ik met een vriendin naar Arnhem ging. Zij woont daar niet ver vandaan en ik vind het een hele leuke stad om naar toe te gaan. Het was eindelijk weer wat warmer dus we kletsen gezellig bij op het terras. Heerlijk! 's Avonds ging ik naar de sportschool.Dinsdag stond er ook iets leuks gepland want ik had afgesproken met Melanie om naar Zwolle te gaan. Zij was eerst mede eigenaar van de blog toen die nog blogbydeslie heette. Ik had haar al veel te lang niet gezien. Erg leuk dus om weer een keer af te spreken! Natuurlijk kon een bezoekje aan USCandles niet ontbreken. Dit is een klein deel van mijn buit! Voor de verandering ging ik 's avonds maar weer even naar de sportschool ;-).


Woensdag was tijd om uit te rusten. Heel leuk die dagjes weg, maar ze kosten ook veel energie. Tijd om bij te komen dus. 's middags ging ik wel nog even naar sporten. Vlak voor het eten belde een vriendin of ik zin had om een stuk te wandelen. Dus hup, na het eten op de fiets naar haar huis. We liepen eerst even naar de dodenherdenking hier, en daarna door naar de stad waar we wat gingen drinken. Gezellig! Al met al hebben we toch een paar kilometer gelopen en samen is natuurlijk veel leuker dan alleen!


Donderdag was Bevrijdingsdag en dus ging ik naar het festival in Zwolle. Het is nu de 3e keer dat ik daar was en ik vind het altijd erg gezellig. Het weer was echt super mooi, in tegenstelling tot vorig jaar. O.a. Nielson kwam optreden. Vind ik leuk! Iets voor half 5 nam ik weer de trein terug. Ik was zó moe. Maar het was wel een leuke middag :-)Vrijdag heb ik het dan ook erg rustig aan gedaan. Voor het eerst sinds lange tijd trok ik weer een korte broek aan en las ik lekker in het zonnetje een boek. Zo fijn, zo'n dag niks. Ik maakte ook nog even wat foto's voor de blog. Soon online!


Zaterdag ging ik met het gezin naar Amsterdam. De musical Sky stond al een hele tijd op de planning en het was eindelijk zo ver! Het was heel bijzonder want de achtergrond was in 3D, dus je zat de hele voorstelling met zo'n 3D bril op. De musical zelf vond ik heftiger dan ik had verwacht. Maar hij was wel erg mooi! Oh. ik vind het dus echt super tof om met dit weer een knalkleur op mijn lippen te doen. Dit is Impassioned van MAC. Ik vind het echt een prachtige kleur <3


Zondag was het natuurlijk Moederdag. Ik heb geen oma's dus wij gingen niet weg. Wat me stiekem wel goed uitkwam want ik was echt kapot van deze drukke week. Ik werkte dus wat aan de blog, las wat en zag ondertussen dat Ajax nét niet de landstitel won. Ik had zin om een lekker fel kleurtje op mijn nagels te doen en 's avonds aten we nog een stukje taart voor Moederdag. Vanaf maandag ga ik écht weer gezonder doen haha :-)

En toen zaten de twee weken vakantie er alweer op. Veel te snel gegaan! Wat heb jij gedaan in je vakantie?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen:

  1. Hahah toevallig, ik zei vandaag ook laat de zomer maar snel komen.. ohnee grapje, ik ben er nog niet klaar voor. Heel herkenbaar dus. Rokjes dag lijkt me een leuke film!

    BeantwoordenVerwijderen