dinsdag 31 mei 2016

En toen was het stil..Zo, het laatste artikel is al best weer een tijd geleden. Je kan eigenlijk wel zeggen dat het behoorlijk stil is op mijn blog en Instagram. Zoveel concepten maar de artikelen komen er gewoon niet uit. Geeft niet, want ik wil nog steeds met plezier blijven bloggen, maar dat plezier gaat wel weg als ik mezelf dingen verplicht. Dus dat is geen optie. Dan maar even een bij klets artikel :-)

Vorige week was ik vooral druk met mijn betoog die ik moest geven voor mijn opleiding. Ik vind zoiets zo spannend, en vooral omdat ik wel weet dat ik het kan, ( op de middelbare school haalde ik alleen maar goede cijfers voor betogen) had ik de lat voor mezelf heel hoog gelegd. Met minder dan een 9 was ik niet tevreden. Flink inlezen en voorbereiden dus. En met resultaat want ik haalde een 9. Yaay! Ik heb nu gemiddeld een 8,4 voor mijn examens Nederlands. Dus dat zit wel goed, gelukkig :-).

Voor de andere vakken sta ik allemaal ook goed, en ik besef steeds meer dat ik echt wel met deze doelgroep wil werken, maar ik kan niet wachten tot ik eindelijk naar het HBO kan ( als dat lukt). Ik wil meer leren over bepaalde onderwerpen. Ik vind dat we op mijn opleiding soms veel te weinig op die interessante dingen ingaan en dat vind ik jammer. En op andere dingen juist heel erg, dingen die ik zo vreselijk saai vind. Maargoed, ik heb wel de juiste opleiding gekozen, want dit is van alle opleidingen wel het meeste wat ik wil. Gelukkig telt dit schooljaar nog maar een paar weken en dan heb ik volgend jaar na een halfjaar eindelijk mijn eindstage. Hopelijk sta ik dan volgend jaar zomer met mijn allereerste schooldiploma ooit in mijn handen. Aaah!

Verder ben ik érg druk met het kijken van Gossip Girl, (waarom heeft nooit iemand tegen mij gezegd dat ik dit écht moest gaan kijken?!) bezoek ik nog steeds braaf de sportschool en probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Mijn weekenden in juni zijn dan ook aardig volgepland. Zo ga ik over 1,5 week een weekendje naar Antwerpen met een vriendin. Zó veel zin in. Tips zijn welkom.Oh, zondag heb ik trouwens ook iets super leuks gedaan! Mascha ( van Beautygloss & Vloggloss) zocht nog iemand voor haar les bij B Academy en ik mocht komen. Zo tof om eens mee te maken. Mijn haar werd gedaan, en ze maakte wat looks. Onder andere één waar ze mijn wenkbrauwen wegwerkte. Dat zag er best een beetje creepy uit. Maar het was echt een leuke dag en Mascha is ontzettend aardig :-). Oh, en ik heb ook even kunnen proeven van hoe het is om haatreacties te krijgen. Zó grappig. Maar écht. Het lijkt me wel rot en irritant worden als je ze vaker krijgt en ik zal die mensen ook nooit begrijpen. Maar wauw, sommige mensen zijn echt sneu ( en dom).

Ik hoop dat ik het me gaat lukken om weer wat meer artikelen te gaan schrijven de komende tijd, maar zoals ik al zei zijn mijn weekenden best volgepland en moet ik dus gewoon 5 dagen in de week naar school. Maar ik ga het natuurlijk proberen. Ik vind het nog veel te leuk om te stoppen.

Oh, en bijna vergeten! Mijn blog bestond zondag 2 jaar! Er komt nog een winactie online, Stay tuned!

Aan welke serie ben jij verslaafd? 

Liefs,
Denise

                                      Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


2 opmerkingen:

  1. Denk aan je zelf, en leuk dat je bij Mascha was :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whoaa gefeliciteerd met het (bijna) twee jarig bestaan van je blog! Over een maand bestaat mijn blog zo lang, haha :) En heel leuk dat je bij Mascha was, deze look staat je zo mooi hè. En ik zag ook al op Mascha's Insta al die haatreacties... jemig. Niks van aantrekken hoor !

    BeantwoordenVerwijderen