zondag 26 juni 2016

Beauty Wishlist - Juni 2016

Geen titel #17
Als ik me verveel, speur ik vaak op het internet naar nieuwe beautyproducten die ik aan mijn stash kan toevoegen. Dat lijstje groeit met de dag, en omdat ik minstens 10 artikelen nodig heb om alles te laten zien heb ik hier een 'kleine' selectie gemaakt! ;-) 


- Chanel Chance eau Vive
Dit geurtje staat hoog op mijn verlanglijstje. Ik heb een keer een tester gehad en was direct dol op de geur. Chanel is natuurlijk niet het goedkoopste merk, maar gelukkig ben ik over 1,5 maand jarig haha ;-) 

-Tartelette in Bloom
Dit palette zag ik voorbijkomen bij Martine van LLG.  Wat een onwijs mooi oogschaduw palette! Jammer dat hij zo moeilijk te verkrijgen is!

- The Balm Mary-Lou Manizer
Er zijn héél wat highlighters die ik dolgraag nog wil proberen. Deze is er één van. I love highlighter. Shine! 

- NYX Soft Matte Lip Balm
Een wat goedkoper merk is NYX. Ik heb wat producten van dit merk en ik ben er dol op. De lip balms zou ik ook graag eens willen proberen. Ze hebben zo mooie kleuren. 

- MAC brush 217
Goede kwasten zijn even een investering maar de 217 van MAC blijkt zijn geld dubbel en dwars waard te zijn. Ik lees en hoor er alleen maar goede verhalen over. 

- MAC oogschaduw palette
Deze stond ook al op mijn vorige beautywishlist. Maar ik wil hem nog steeds zo graag!

-Sleek Matte Me
Ik vind de Sleek Matte Me een heel fijn lipproduct. Zoals de naam al zegt, kleuren de glossjes matte op én ze geven ook niet af. Super fijn

- Mac Pro Longwear Foundation
Mijn duurdere foundation is na een hele tijd bijna op en dan mag ik van mezelf een nieuwe kopen. Deze van MAC lijkt me heel fijn. Ik heb de concealer en daar ben ik heel tevreden over!

Wat staat er nog op jouw beauty wishlist?

Liefs,
Denise

                                      Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen:

  1. Die highlighter is volgens mij echt geweldig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele fijne wishlist. Die highlighter heb ik, die vind ik echt heel erg mooi. Het palette van Tarte en een MAC palette staan ook op mijn wishlist :-)!

    BeantwoordenVerwijderen