vrijdag 7 oktober 2016

De leukste artikelen van.. EspritHerinneren jullie je nog mijn reeks 'De leukste artikelen van..'? Hij is terug! Vandaag is het de beurt aan Esprit. Het leuke aan Esprit is dat ze naast een webshop ook nog gewone winkels hebben. Iets wat steeds minder gebeurd aangezien alles langzaam aan steeds meer via internet gaat. Ze zijn wel iets duurder, maar hebben wel onwijf toffe en kwalitatief goede artikelen. Kijk je mee?Rok met jacquardmotief - €39,99
Zoals je misschien wel gemerkt hebt, ben ik weer helemaal dol op jurkjes en rokjes. Ik vind deze ook zo tof. Niet mega opvallend, maar wel met een leuk motiefje.

Geruite trui - €49,99
Deze trui lijkt wel op het jurkje dat ik aanhad in mijn outfitpost afgelopen woensdag. En aangezien ik dol op dat jurkje ben, vind ik deze trui ook heel erg leuk. Mocht het net te koud zijn voor het jurkje, zou ik deze aankunnen met een jeans. Toch wat meer winterproof!

Gebreid vest - €49,99
Wat ook lekker warm is in de winter, zijn natuurlijk vesten. Jep, weer grijs, maar ik vind deze met strepen nou gewoon heel erg tof.

Jurkje van jacquard jersey - €59,99
Dit jurkje lijkt op het rokje hierboven, maar dat verklaart misschien wel waarom ik hem zo leuk vind. Zo'n jurkje als deze heb ik nog niet en hij zou zeker niet misstaan in mijn kast!

Schoenen - €89,99
Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben toch? Ook bij deze kan ik weer zeggen dat ik zoiets nog niet heb ( écht niet!) en ze lijken me zo lekker warm! Ideaal voor mensen die snel last hebben van koude voeten.

Tweekleurige, abstracte jacquard jurk - €89,99
Dit jurkje vind ik erg leuk door het printje, maar ook door het subtiele riempje bij de taille. Hij heeft korte mouwen, maar met een jasje erover heen kan je hem ook prima in het najaar dragen. Hebben!

Welk artikel zou jij wel in je kledingkast willen toevoegen?

Liefs,
Denise

                               Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


2 opmerkingen: