woensdag 5 oktober 2016

OOTD - Herfstig jurkje


Ik vind het fijn om spijkerbroeken met sneakers te dragen, maar ik vind het ook heel leuk om jurkjes met hakken eronder aan te doen. Een paar weken geleden kocht ik een jurkje dat ik ook prima in de herfst aan kan doen en omdat ik er echt zoveel lieve complimenten over kreeg besloot ik er een outfitpost mee te maken. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt.

Samen met Maaike ging ik vrijdag na school naar een parkje in Enschede om foto's te maken van onze outfits. Ik blijf dit toch wel een beetje ongemakkelijk vinden, vooral als er mensen langskomen. Maar het went steeds meer :-)
Het weer deed wel een beetje lastig. Wel zon, geen zon, wel zon.. En dat verschilde zo om de minuut. Maar we waren al lang blij dat het droog was.


                            Jurkje: GetDrezzed/schoenen: H&M/panty: Hema/ring: Lucardi 


Ik ben echt onwijs blij met dit jurkje. Hij is best dik waardoor hij ook in de herfst warm genoeg is. Panty en laarsjes eronder en je outfit is af!

Draag jij graag jurkjes in de herfst? 

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

9 opmerkingen:

 1. Ik vind je jurkje echt super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's heb je uitgekozen! En nogmaals; je jurkje is suuuuper leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel schattig! Ik hou van zwart-witte jurkjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh dat is een tof jurkje! Ik moet ook maar wat vaker jurkjes dragen, blijft toch leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke is dit zeg! Ik hou er wel van als ze lekker dik zijn. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh leuke outfit!
  Jurkjes in de herfst zijn meer mijn favoriet dan jurkjes in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk jurkje! Hij staat je echt super goed.

  BeantwoordenVerwijderen