vrijdag 20 januari 2017

Update - laatste lesweken en eerste rijlessen


Jaa, ik leef nog! Ik vond het wel weer tijd voor een update. Waar ben ik op moment zo druk mee dat ik zo weinig online zet? Ik vertel het je in dit artikel!De vakantie zit er inmiddels alweer een tijdje op en ik zit vol in de laatste weken van de periode. Dat is ook te merken want alle projecten zitten in de afrondfase en moeten binnenkort uitgevoerd worden. Daarbij heb ik binnenkort nog mijn scriptiegesprek, Nederlands examen, een paar toetsen en een examen Engels. Voor dat laatste sta ik op dit moment een 9 (!) en ik wil graag een zo hoog mogelijk cijfer behouden dus de druk om een goed cijfer voor dit examen te halen is erg aanwezig, haha. Nog even al mijn energie bijeen rapen en deze dingen gaan knallen voor ik op stage ga!

Het einde van deze periode betekend ook het einde van mijn lesweken op deze school. What?! Over 2 weken is het namelijk tijd voor mijn laatste stage. Spannend! Ik ga dit keer stage lopen op een school voor speciaal voorgezet onderwijs. Ik ben heel benieuwd. Als het zo goed gaat en zo leuk is als mijn vorige stage ben ik een gezegend mens. Ik heb er in ieder geval veel zin in. Van de stages leer je zoveel, en dat kan ik straks allemaal meenemen naar mijn volgende opleiding.

De 2e dag van het jaar ben ik gelijk maar begonnen met een goed voornemen: rijlessen!
Ik heb er nu 2 gehad en ik vind het een stuk leuker dan ik had verwacht. De tweede keer was wel direct in de sneeuw, maar ach heb ik dat ook een keer gehad. Ik ben wel blij dat ik eindelijk de knoop heb doorgehakt en ben begonnen. Hoe eng ik het soms ook vind.

Gelukkig staan er naast de drukke planning voor school en de drukke periode die ik straks door stage ga krijgen ook wat leuke dingen op de planning ter ontspanning. Zo ga ik morgen (zaterdag) gezellig met wat mede-bloggers naar Utrecht, ga ik volgende week mijn vakantie boeken en staan er wat leuke uitjes op de planning met vriendinnen. Oh, en verder spendeer ik de laatste tijd ook veel te veel tijd aan mijn 'nieuwe' serie Prison Break. Kon iemand mij niet even eerder vertellen hoe leuk deze serie is?!

Ben jij ook zo druk met school? En heb jij je rijbewijs al? Hoe vond of vind je het lessen?

Liefs,
Denise

                                         Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

1 opmerking:

  1. Ja ik weet mijn eerste rijles nog wel, ik was ook heel zenuwachtig en dacht dat ik het niks ging vinden. Maar ik vond het super leuk en gezellig met mijn rijschool .

    BeantwoordenVerwijderen