dinsdag 24 januari 2017

BEAUTY - MAC Craving


Iedereen tegen wie ik het zeg moet mij naderhand gelijk geven, heb je eenmaal een MAC lipstick in je bezit dan wil je alleen maar meer. Zelf doe ik er lekker aan mee want een tijdje terug voegde ik nummer 8 aan mijn collectie toe. Een boel mensen vinden €19,50 voor een lipstick veel geld. Is het ook, maar met een cadeaubon weet ik wel raad hoor! Craving is dan ook best een toepasselijke naam voor een MAC lipstick toch? Komt 'ie!

Één van mijn favorietjes voor in de herfst en winter is de kleur Captive. Een mooi diep rode kleur. Craving lijkt er dan ook wel een beetje op, maar is toch net iets anders. Ook is hij een stuk meer glanzend dan Captive. Na maanden twijfelen bleef hij toch maar door mijn hoofd spoken dus kon ik niks anders dan hem aan mijn collectie toevoegen.

Craving heeft een amplified finish wat betekend dat hij best romig is en fijn aanbrengt. De kleur zal ik omschrijven als oud roze. Ik ben dol op matte lipsticks, maar bij Craving vind ik de glans juist wel erg tof.Conclusie

Ik vind Craving echt een prachtige kleur. De beste omschrijving is denk ik oud roze met de neiging naar bordeaux rood. Hij heeft een amplified finish waardoor hij makkelijk aanbrengt en fijn aanvoelt. Wel moet je hem na wat eten en drinken wat bijwerken. Ik ben héél blij dat ik dit pareltje aan mijn collectie heb kunnen toevoegen!


MAC Craving kan je voor €19,50 kopen bij de webshop en geselecteerde fillialen van Douglas, Bijenkorf of de MAC store.

Wat is jouw favoriete (MAC) lipstick?

Liefs,
Denise

                                         Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

12 opmerkingen:

 1. Mooie kleur! Zelf heb ik eigenlijk het liefst matte lipsticks :$ Enne, ik heb hier nog twee cadeaubonnen van Douglas liggen, hahaha. Daar weet ik ook wel raad mee ;p
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur!! Ik heb niet zo heel veel MAC lipsticks meer maar nu begint het toch weer een beetje te kriebelen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt één van mijn favo's, wel heel erg romig, maar wat een prachtkleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit ook echt een hele mooie kleur !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je prachtig! Wat een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij staat je erg goed! hij lijkt alleen wel een stuk lichter op je lippen, dit had ik ook met de kleur rebel van MAC

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh wat een prachtige kleur, staat je heel mooi! Ik wil deze ook nog heel erg graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh wauw, dit is zeker een mooie kleur! <3 Goede keus!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig kleurtje is dit! Deze kende ik nog helemaal niet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dit een hele mooie kleur en hij staat je goed! Deze kleur zou ik ook nog wel eens willen hebben samen met de All Fired Up. Maar mijn favoriet is nog steeds Velvet Teddy <3

  BeantwoordenVerwijderen