maandag 6 maart 2017

Ik heb een nieuwe telefoon!Hoi, ik ben Denise en ik ben echt een kluns. Vooral als het op mijn telefoon aankomt. Mijn vorige telefoon heb ik na 2 weken (!) laten vallen waardoor hij vol zat met barsten. Na ongeveer een jaar ging hij echt kapot, maar mocht ik gelukkig een telefoon van mijn vader lenen. Deze vond ik écht niet fijn en ook deze begon al snel met kuren. Gelukkig mocht ik inmiddels verlengen en kon ik eindelijk weer terug naar een iPhone!

Ik vind het zonde om heel veel geld uit te geven voor een abonnement, hoef niet per se het nieuwste van het nieuwste en wilde ook geen hele grote telefoon. De iPhone SE is dus perfect. Hij ziet eruit als de iPhone 5, maar heeft het systeem van de iPhone 6. Ik twijfelde nog even tussen rosé goud en goud, maar aangezien ze alleen goud op voorraad hadden was mijn keuze snel gemaakt. Maar als je zo onhandig bent met telefoons als ik, kan je ze maar beter goed beschermen. Super tof dat ik een van de mooie telefoonhoesjes uit mocht zoeken bij Smartphonehoesjes. Ik krijg best veel vragen van bedrijven van telefoonhoesjes of ik wat wil uitzoeken, maar wat moet een mens met zoveel hoesjes? Toch besloot ik deze van Supertrash te bestellen. Ik vond hem uniek en best handig voor bijvoorbeeld een avondje uit. Je klikt je telefoon in het hoesje en het ziet eruit als een tasje die ook nog multifunctioneel is, doordat je er ook pasjes in kan doen. Handig!
Naast dat je, net als ik, gewoon een tof hoesje uitkiest, kan je ook je eigen telefoonhoesje maken. Ik heb een paar jaar terug een eigen ontworpen hoesje gehad ( met een foto van Nick en Simon inclusief mijn favo quote) en trots dat ik er op was. Niemand die met hetzelfde hoesje rondloopt! Nu ik gewoon een iPhone heb, heb ik zat keuze. Maar toen ik een onbekendere telefoon had, moest ik altijd flink zoeken naar een leuk hoesje. Bij Smartphonehoesjes hebben ze niet alleen iPhone of Samsung, maar zijn ook andere merken te vinden zoals General Mobile GM5 Plus hoesjes, handig!

Welke telefoon heb jij?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


2 opmerkingen: