zondag 19 maart 2017

HOTSPOT- Mrs Brown Casual patisserie


Ik vind het onwijs leuk om 'nieuwe' hotspots te ontdekken, dus als ik hoor dat er iets leuks geopend is, moet ik er altijd even langs. Deze keer was Mrs. Brown Casual patisserie aan de beurt. Op hun Instagram zag ik al de meest lekkermakende foto's voorbij komen, dus moest ik wel een bezoekje brengen toen ik gisteren met Maaike in Enschede was.


Bij binnenkomst zag ik direct hoe onwijs tof het interieur was. Het was alleen wel druk dus foto's maken was wat lastig. Maar zoals je ziet op onderstaande foto hebben ze flink hun best gedaan om er wat leuks van te maken. I love the flowers!


Maar het kan er allemaal wel zo mooi uitzien, maar is het ook lekker? Want we komen er immers om wat te eten en drinken. Op naar de menukaart!


Wat vond ik het onwijs moeilijk om te kiezen! Neem ik de cheesecake snickers of neem ik de chocolade-oreo taart gezouten karamel? Of toch de carrotcake? Wat is een keuze maken toch moeilijk als eigenlijk alles je wel lekker lijkt!


Kijk hoe heerlijk dit er allemaal uitziet! Ik krijg direct weer honger als ik dit zie!  
Na lang twijfelen besloot ik naast mijn munt thee te gaan voor de chocolade-orea gezouten karamel. En hij was huge, maar zo onwijs lekker. Maaike ging voor het macaron taartje, een stuk kleiner maar ook erg lekker!


Kortom: Mrs. Brown is echt een aanrader voor als je jezelf wilt trakteren op wat lekkers. Het is niet duur, onwijs lekker, het personeel erg vriendelijk en de zaak is heel mooi ingericht. Ik was eerst niet van plan om er een artikel over te schrijven, vandaar de weinig (kwalitatief goede) foto's, maar toen ik buiten stond bleek ik tot zo enthousiast te zijn dat ik het wel met jullie moest delen! :-)


Mrs. Brown Casual Patisserie is gevestigd aan de Walstraat 8 te Enschede. Wat praktisch gezien midden in het centrum is, dus ideaal om bij te komen van je shopsessie.

Openingstijden:

Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Koopzondagen: 12:00 - 17:00

Wat is jouw favoriete hotspot van dit moment?

Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

5 opmerkingen: