dinsdag 10 februari 2015

MAC Captive


MAC is toch echt wel mijn favoriete merk als het om lipsticks gaat. Ik ontdekte het merk vorig jaar en vorige week kon ik èindelijk een tweede pareltje aan mijn stash toevoegen. Ik kocht Captive en ben er echt ontzettend blij mee. Kijk je mee?

Captive stond al een tijd op mijn verlanglijstje maar ik durfde hem nooit te bestellen via internet en zelfs het dichtstbijzijnde verkooppunt is niet om de hoek. Ik ben hem zo vaak tegen gekomen op blogs en elke keer leek het weer een andere kleur. Maar één ding stond vast. Hij stond bij iedereen echt prachtig. Toen ik vorige week in Arnhem was kon ik het niet laten om de Douglas in te lopen om deze prachtige te kleur te testen. Ik werd opslag verliefd en rekende hem af.

De verpakking is zoals elke MAC lipstick chique maar simpel. Een zwart kokertje met een zilver accent.
Op de onderkant staan de naam en de finish. Captive heeft een Satin finish. Ik had nog niet eerder een lipstick met deze finish maar ik vind hem heel fijn!Ooh, is het geen beauty?! De kleur vind ik zo moeilijk te omschrijven. Het heeft een beetje weg van bruin, met wat rood en een klein vleugje paars. Een heel bijzondere maar ontzettend mooie kleur! 
 Je kan het op de foto niet heel goed zien, maar wauw wat een pigment heeft deze lipstick zeg!. Het koste me heel wat moeite ( en veel dagen, oops!) om de swatch eraf te halen. Wauw wauw wauw!


Ik blijf het maar zeggen, maar ik vind hem zo prachtig! Hij blijft best lang zitten en onder een lange schooldag hoef ik hem maar 1 keer bij te werken. Hij smeert makkelijk over de lippen en opbrengen is helemaal niet moeilijk. Zelfs niet voor mij! Ik ben er zo ontzettend blij mee. Hij kost wat maar pfoe, dan heb je ook wat hoor! <3 
MAC is te koop op de site van Douglas, in sommige Douglas filialen en in de MAC pro- stores.
Lipsticks van MAC kosten €19,- ( lang leve cadeaubonnen!)

Heb jij Captive al eens geprobeerd? En welke lipstick moet ik zeker nog een keer proberen volgens jou?

Liefs,
Denise

                                         Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

14 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je mooi zeg! Deze staat ook al lang op mijn verlanglijstje. Maar ik ben bang dat dat een nieuwe verslaving oplevert!
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, die kans is groot ja! Maar hij is de verslaving zeker waard! Dankjewel!

   Verwijderen
 3. Oh wat een gaaf kleurtje! Staat je echt heel mooi! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je heel mooi! Ik vind MAC lipsticks ook zo fijn! Ik heb er al een paar en de volgende die ikk wil is Please me! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. deze kleur van MAC kende ik nog niet! mooi neutraal kleurtje, staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen