woensdag 11 februari 2015

11 facts about meDeze blog heeft natuurlijk al best veel persoonlijke aspecten. Maar omdat ik het zelf juist altijd zo leuk vind om veel van de mensen achter de artikelen te weten, leek het me leuk om nog 11 feitjes over mij te vertellen die jullie waarschijnlijk nog niet weten. Ben je al benieuwd?- Ik draag pas sinds vorig jaar foundation. Ik was altijd bang dat ik het totaal verkeerd aan zou brengen of dat ik op een wortel zou lijken. Maar nu ik weet hoe het 'werkt' vind ik het een heel fijn product!

- Ook eyeliner draag ik pas sinds een paar maanden. Het lukte me eerst echt nooit op een mooi lijntje te krijgen, maar op een dag lukte het opeens wel! Alleen die wing laat ik nog wel even zitten ;-)

- Ik kan het nooit zo goed laten om niks te kopen als ik een Starbucks tegen kom. Het is zó lekker! In de winter drink ik vooral warme chocolade melk met hazelnootsmaak. Ik heb gewoon nog nooit zo lekkere chocolademelk gehad als daar! Mede daarom vond ik Londen ook zo geweldig. Op elke hoek een Starbucks (!!!).

- Mijn Engels is trouwens echt bagger. Alleen op de basisschool was ik er goed in. Daarna niet meer. Ik ben er van overtuigd dat ik een talenkuiltje heb ( het tegenovergestelde van een talenknobbel, snap je?).

- Ik ga vaker in bad dan onder de douche. Ik neem er dan echt even de tijd voor en blader door een tijdschrift of refresh Instagram 50 keer per minuut, haha! Heerlijk!

- Ik hou enorm van lezen, al zo lang ik me kan herinneren. De laatste tijd vind ik het veel moeilijker om me te concentreren, en het duurt nu ook veel langer voor ik een boek uit heb, maar ik vind het zo fijn om even in een 'andere' wereld te zitten.

- Yankee Candle is het fijnste merk voor kaarsen ever. Ik hou zó van de geuren! Jammer genoeg zijn ze best duur!


- Ik ben bang voor honden. Eigenlijk voor heel veel dieren, toen we onze poes net hadden was ik ook doodsbang voor haar haha. Ik weet eigenlijk niet waar die angst vandaag komt, want ik vind sommige honden ook wel echt schattig!

- Afgelopen zomer at ik voor het eerst Ben & Jerry's en ik snapte niet waarom ik het nooit eerder heb gehad. Chocolate fugde brownie is mijn favoriet. - ik krijg nu al weer zin in de zomer-

- Ik heb nog nooit gerookt, ik vind het echt onwijs stinken en zonde van het geld. En nadat ik mijn profielwerkstuk over roken had gedaan, en dus alle gevolgen zag, wil ik het al hélemaal niet.

- Mensen denken doordat ik fan ben van Nick en Simon, dat ik ook fan ben van Jannes en Frans Bauer etc. Dat vind ik eigenlijk niet zo leuk.  Want ik heb echt een bloedhekel aan die muziek :')

Heb jij ook een talenkuiltje? Of ben je net als ik een beetje bang voor honden? Of heb je andere overeenkomsten of juist totaal niet? Laat het me weten, vind ik leuk!

Liefs,
Denise

                                  Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?
8 opmerkingen:

 1. Vind het altijd zo leuk om feitjes te lezen over anderen! Ik ben juist heel goed in Engels! Maar ik ga net als jou vaker in bad als in de douche want dat is veel chiller :D xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi jaa ik ook! Ah wat fijn dat je zo goed bent in Engels! Ik wou echt dat ik het kon! Jaa heerlijk hè, in bad! <3

   Verwijderen
 2. Ik ben ook fan van nick en Simon maar houd ook absoluut niet van Frans Bauer enzo. Vind dat helemaal niks nick en Simon zijn gewoon super goed en grappig. Ga je ook naar theater tour? Ik ga in mei in Utrecht. Leuke blog trouwens. Ps. kan ook niet zo goed Engels,denk ook altijd dat iedereen super goed Engels kan en ik niet haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat leuk dat je ook fan bent! Ik ga voor het eerst 3 maart in Enschede! Daarna nog 3 keer :). Ah ja!

   Verwijderen
 3. Leuke om te lezen al die feitjes! Londen is ook een van mijn favoriete steden en ben ook dol op Yankee Candle <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Jaa, ik ben echt dol op de stad, waarschijnlijk ga ik in het voorjaar nog een keer :) Oeh heerlijk hè!

   Verwijderen