maandag 9 februari 2015

Door het bloggen..Op 29 Mei 2014 werd Blog by Deslie opgericht. Daarvoor tikte ik al heel af en toe een artikeltje voor de voorganger van deze blog, maar ik vind eigenlijk dat ik eind mei pas echt begonnen ben.  Toen ben ik ook echt andere blogs gaan volgen. Daarvoor keek ik af en toe een keer. Je kan wel zeggen dat ik verslaafd ben geraakt aan bloggen. Er gaat geen dag meer voorbij dat ik niet op blogs kijk of zelf een artikel schrijf. Ik vind het zo leuk! Door het bloggen heb ik ook wat dingen 'geleerd'. Kijk je mee?

Door het bloggen..

- Gebruik ik nu regelmatig de woorden 'stash' en 'swatch'. Woorden die ik daarvoor helemaal niet kende!

- Heb ik leuke webshops ontdekt doordat andere bloggers daar over schrijven. Yaaay, thanks!

- Realiseerde ik me dat als je een droom hebt, je er echt voor moet gaan. Ik vind het zo knap dat sommige mensen van bloggen hun beroep hebben kunnen maken door keihard te werken. Het is echt een inspiratie geweest om mijn dromen achterna te gaan en door te zetten. 

- Koop ik geen make-up meer zonder minimaal één goede review te lezen. Ik sta geregeld bij het schap met mijn telefoon in de hand een review te lezen van een product dat voor me ligt. Maar die zelfde reviews zorgen er ook voor dat ik veel meer producten koop hihi.

- Heb ik hele mooie make-up merken ontdekt. Zo had ik van MAC nog nooit gehoord en Urban Decay of Too Faced stond ook niet in mijn woordenboek. Terwijl ze echt prachtige producten hebben!

- Heb ik een nieuwe hobby ontdekt. Want dat is bloggen zeker weten geworden. Ik vind het heerlijk om artikelen te schrijven of andere blogs te lezen. Het zorgt voor een heerlijke ontspanning en een flinke dosis inspiratie!

Wat heb jij door het bloggen meegekregen of geleerd? 

Liefs,
Denise

                                   Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

10 opmerkingen:

 1. Aah, zo leuk he, wat je allemaal leert en leert kennen door het bloggen! Ik heb geleerd betere foto's te maken! Vind het echt leuk om mezelf daar altijd in proberen te verbeteren :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ontzettend leuk! Ah tof! Mijn foto's gaan ook wel iets vooruit maar het kan nog beter! Ik kan niet wachten tot ik eindelijk een goede camera kan kopen! :)

   Verwijderen
 2. Heerlijk om te lezen, ik kan ook eindelijk zeggen dat ik een hobby heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke (en herkenbare) dingen doe je nu door het bloggen. Door het bloggen merk ik bij mijzelf dat ik steeds bezig ben met.... oh, dat is iets voor een artikel op mijn blog :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ja! Ik zie ook overal Instagram foto's in opeens haha. Soms zo slecht, maar stiekem zo leuk! :D

   Verwijderen
 4. Leuk om te lezen! Ik heb ongeveer hetzelfde, zo heb ik ook veel nieuwe webshops en merken leren kennen. En inderdaad reviews lezen, altijd als in in de Kruidvat sta en ik twijfel ergens over google ik even een review, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Jaa ik kan echt niet meer zonder die reviews! :D

   Verwijderen
 5. Ik heb ook zoveel nieuwe make-up ontdekt. Heel handig. X

  BeantwoordenVerwijderen