zaterdag 21 februari 2015

Dare to dream tagIk vind het heerlijk om te dromen. Dromen over dat het toch nog allemaal goed komt in de wereld of dat die ene wens toch heel misschien wel eens uit zou komen. Ook vind ik het ontzettend leuk om tags in te vullen. Voeg die twee bij elkaar en je hebt Denise's Dare to dream tag. Kijk je mee naar de vragen èn mijn antwoorden?Welke 3 dingen zou je het allerliefste willen?
Eerder schreef ik al een bucketlist, maar wat ik het àllerliefste wil, is dat iedereen waar ik om geef gezond en gelukkig is. Inclusief ik zelf.
Verder zou ik heel graag naar New York willen en mogen Nick en Simon mij wel komen verrassen!:)

Welke droom is al uitgekomen?
Ik ben naar Londen geweest! Ik ging op stedenreis in de 5e klas van de Havo naar Londen en dat was echt onwijs gaaf! Ennn, ik heb Nick en Simon mogen ontmoeten. Oh yeah!

Welk bekend persoon zou jij wel eens willen ontmoeten?
Nick en Simon ( yep, again!) en Ansel Elgort. Hem heb ik heel kort even gezien en we hebben 2 woorden uitgewisseld ( jaja..!), maar hem wil ik ook wel een keer ècht ontmoeten. Oh en euhm, Zac Efron mag ook wel! Wist je trouwens dat ik hem bijna had ontmoet, maar we hem nèt mis liepen?!

Welke droom wil jij dit jaar nog laten uitkomen?
Ik wil graag iemand's wens laten uitkomen. En ik hoop dat het mij dit jaar gaat lukken.

Wat droom jij voor de wereld?
Cliché? Misschien. Maar wat ik wens voor de wereld is vrede. Gewoon wat liever zijn voor elkaar. Al die oorlog is om misselijk van te worden. En ik snap eerlijk gezegd ook niet zo goed waarom. Alleen omdat mensen anders zijn? Wat maakt dat toch uit? Ik denk dat ik nog wel even verder kan dromen. Maar ach.. Alle kleine beetjes helpen. Zo vind ik ook dat die voetbalsupporters gewoon normaal tegen elkaar moeten doen. Je bent misschien niet voor dezelfde club, maar je hebt wel één gezamelijke liefde, en dat is voetbal.

Welke droom zou jij graag voor iemand anders laten uitkomen?

Het liefst toverde ik iedereen gezond en gelukkig. Maar die macht heeft helaas niemand. Ik wil bepaalde vriendinnen wel graag verrassen door bijvoorbeeld een ontmoeting met hun idool te regelen. Maarja, wie ben ik? ( lees: Nick en Simon, One Direction & 5SOS.. dus als je connecties hebt.. ;-) )

Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden! Ik nomineer Sonja, Marlayne en Marielle . Maar natuurlijk mag iedereen hem overnemen! Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat met een linkje of me een tweetje stuurt zodat ik hem ook kan lezen! - Stiekem droom ik dat iemand deze tag overneemt hihi-. 

Liefs,
Denise

                                 Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke vragen! Lief dat je me genomineerd hebt, binnenkort zal ik hem ook gaan invullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Die ga ik zeker overnemen!

  Binnenkort ga ik eerst even een variate op een bucket list op mijn blog zetten :)

  Mijn blog:www.dutchnaturalista.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ah wat super leuk! Aah tof, dat soort dingen vind ik ook echt leuk om te lezen! <3

   Verwijderen
 3. Leuke Tag! Die neem ik ook over binnenkort! :-)
  Je zal hem terug lezen op http://Sylvahna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen zeg! Ik vind Nick en Simon ook erg leuk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Haha, dat vind ik dan weer leuk! Ik ken niet zoveel bloggers die ze leuk vinden! :)

   Verwijderen
 5. Beste Denise, Via via kwam ik de Dare to Dream Tag tegen, maar er stond niet meer bij wie 'm bedacht heeft. Na wat googlen kwam ik bij jou terecht. Volgens mij ben jij de eerste die 'm heeft vemeld. Ik heb gelinkt naar jouw artikel. Je vindt de mijne via: http://www.vanloononline.nl/index.php/persoonlijk/52-dare-to-dream-tag

  Groetjes,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen