maandag 16 februari 2015

30 dingen die je kan doen in de vakantieYaaay, ik heb vakantie! 2 weken lang niet aan school denken, lang uitslapen en lekker ontspannen. Oké, dat is niet helemaal waar, want in de 2e week heb ik ook nog een paar dagen stage. Maargoed, elke vrije dag is mooi meegenomen! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit eerder 2 weken voorjaarsvakantie heb gehad, maar omdat er nu een weekje van de zomervakantie af gaat, heb ik nu dus een week langer. Joepie! 2 weken kan toch wel erg lang zijn als je niks te doen hebt. Vooral omdat mijn vriendinnen deze week nog wel naar school moeten. Daarom op een rijtje 30 dingen die je kan doen in de vakantie!- Uitslapen
- Een boek lezen
- Tijdschriften lezen
- Beginnen aan een nieuwe serie
- Die films die al tijden op je lijstje staan eindelijk eens kijken
- Een DIY namaken
- Alle artikelen op deze blog lezen ;-)
- Winkelen
- Afspreken met iemand die je al veel te lang niet hebt gezien
- High tea'en
- Een instrument leren spelen
- Een blog beginnen
- Vloggen
- Een liedje schrijven
- Nieuwe recepten uitproberen
- Je kamer opruimen
- Je kamer opnieuw inrichten
- Je make-up sorteren
- Nieuwe ooglooks uitproberen
- Een me-time dagje inlassen
- Rondreizen door Nederland
- Een plek bezoeken waar je nog nooit bent geweest
- 50 kilometer fietsen
- Je inzetten voor een goed doel
- Sporten
- Naar de bioscoop gaan
- Een nachtje doorhalen
- De eerste trein instappen en kijken waar je uitkomt. ( Vliegtuig mag natuurlijk ook)

Wat ga jij doen in de vakantie?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?


3 opmerkingen:

  1. Mooi lijstje! Als ik vakantie heb, duik ik in bed met Netfix hihihi! Fijne vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Haha, jaaa, ik ben gisteren ook begonnen aan PLL! Heerlijk! :D

      Verwijderen