zaterdag 7 februari 2015

Spam je blog #2Jaa, het is weer tijd voor een spam je blog! De vorige is alweer een maand geleden en ik vind het ontzettend leuk om nieuwe blogs te ontdekken!Dus plaats je blog linkje in de reactie's en ik neem een kijkje! Social media accounts en een bloglovin' linkje zijn uiteraard ook toegestaan! :)

Volgen jullie ons al op Bloglovin' & Instagram? :)

Liefs,
Denise


11 opmerkingen:

 1. Joepie! Mijn blog is www.byibby.com. Facebook: www.facebook.com/byibby. Instagram: www.instagram.com/byibby. Tumblr: byibby.tumblr.com. Twitter: www.twitter.com/byibby.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!
  Mijn blog is www.MyLittleBlog.nl
  Ik ben verslaafd aan instagram dus leuk als je me ook daar volgt zodat ik je terug kan volgen! Www.instagram.com/veronique_mlb

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heei!
  Mijn blogs is www.anouks-world.weebly.com
  Ik blog over van alles en nog wat.
  Daarnaast houd ik enorm van fotograferen. Deze foto's staan ook op mijn site.
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Isabella en ik schrijf over alles wat te maken heeft met fashion, beauty en mijn dagelijkse leven. http://isafashionebella.blogspot.com Zou het super leuk vinden als je een kijkje zou nemen. Fijn weekend! Isabella x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks met heel veel plezier op bymarlayne.nl. Ook ben ik sinds Zaterdag bezig met het maken van YouTube video's. Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje zou willen nemen op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat we mogen spammen! Ik blog op http://larmoiredamelie.blogspot.be. Voornamelijk post ik dingen rond beauty, fashion en food. Hope to see you soon!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat we mogen spammen, haha!

  http://Sylvahna.com
  Het gaat eigenlijk over alles. Mijn artikelen gaan overal over en vooral over dingen waar ik gelukkig van wordt!
  Neem maar een kijkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoii,

  Ik blog over nail art, nagellak, en alles wat daar bij hoort. Ik zet ook regelmatig reviews online, en er verschijnt wekelijks een nieuwe nail art tutorial op mijn blog! :)

  Ik blog op weheartpolish.blogspot.nl
  x Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat lief en leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Senna, een 17-jarige blogger uit Nederlands. Ik blog nog niet heel zo lang op: simplysenna.blogspot.nl
  Ik schrijf over de dingen die me blij maken en die me vooral interesseren. Ook plaats ik artikelen met tips en tricks. Daarnaast ook over gezonde voeding!

  X Senna

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjewel dat ik mag spammen :) ik ben sasha een 32 jarige vrouw met een transseksueel verleden! waarom verleden? omdat ik geopereerd ben en nu erg happy met het juiste jasje als een vlinder uit een cocon :) Ik heb ook erg veel mee gemaakt en wil dit graag delen zodat ik misschien een inspiratie bron mag zijn voor mensen. Want hoeveel ellende je ook mee mag maken er is altijd hoop die je niet mag verliezen. Iedereen is het waard om gelukkig te zijn. PS voor ik het vergeet ik ben zelf ook pas nieuw met bloggen dus heb op mijn weblog ook een kopje met gratis spam! Hierin mogen jullie je website gratis promoten! Dus spam er op los :) Groetjes Sasha en dit is mijn website https://doordeogenvansasha.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen