vrijdag 13 februari 2015

NYX Love in Rio No tan lines allowedDinsdagavond was het weer shoppingnight op de site van de Douglas. (Bijna) alles was met 20% afgeprijsd. Super fijn! Ik wou al een hele tijd een oogschaduw palletje van NYX proberen en die 20% was mooi meegenomen! Ik bestelde No tan lines allowed uit de Love in Rio lijn. Kijk je mee wat ik er van vond?
Mijn eerste reactie was: 'Oh..'. De krassen op het bovenste gedeelte van het doosje vielen mij gelijk op. Maar vrij snel daarna verwonderde ik me over de prachtige kleuren in het doosje! Vooral die middelste kleur, wauw! <3 
Kijk! Wat een schattige strikje op de plek waar je het doosje openmaakt zeg! Op de voorkant van het doosje staat het logo van NYX en daaronder de naam van de lijn. 'Love in Rio'. 


Wauw! Die kleurtjes zien er echt prachtig uit! De highlighter geeft behoorlijk was glans, net als de middelste, taupe kleur. De 3e kleur is zwart en totaal mat. Er zit ook een applicator bij, maar die gebruik ik niet :)En dan nu de swatches! Heel belangrijk natuurlijk. De lichtste kleur valt helaas helemaal weg op mijn huid.. je ziet alleen wat glitters. De andere twee kleuren zijn ook echt moeilijk aan te brengen. Ik heb 3 laagjes moeten opbrengen om dit resultaat te krijgen. Valt me wel heel erg tegen, jammer!


Natuurlijk kan een foto van mijn oog niet ontbreken. Ik moest het goed opbouwen, want het pigment viel echt tegen. Onwijs jammer. Want het vooral de middelste kleur is echt onwijs mooi! Conclusie:

Het palletje valt me best tegen. De kleuren zijn heel mooi, maar het pigment is veel minder dan ik had verwacht. Je moet het echt heel erg opbouwen wil je een mooie look maken. Dit palette kost €7,49. Voor €2,50 meer koop ik toch liever een palette van Sleek, of voor minder zelfs een mooi palette van MUA. 

Heb jij ervaring met oogschaduw van NYX?

Liefs,
Denise

                                       Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?


12 opmerkingen:

 1. Jammer zeg, dat ie tegen valt! Dan kun je inderdaad beter voor eentje van Sleek of MUA gaan. Ik heb nog nooit iets van NYX geprobeerd! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat hij tegenvalt, vind de pigmentatie ook niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan koop ik ook wel liever een palette van Sleek! Jammer dat hij tegenviel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jammer dat hij tegenvalt. de pigmentatie is erg belangrijk. Ik dacht dt NYX best een goede pigmentatie had, maar dus niet helaas. Misschien is het alleen voor deze kleur?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het maar, want ik had het ook stukken beter verwacht..

   Verwijderen
 5. Aw jammer dat het pigment zo tegenvalt! NYX heeft aardig wat goede producten maar inderdaad ook wat tegenvallers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies! Ik dacht, ik ga hem toch even testen.. Maar deze hoort bij de tegenvallers,helaas!

   Verwijderen