woensdag 18 februari 2015

Double dots

Zoals de titel al zegt, wil ik het hebben over de double dots. De WAT hoor ik je nu misschien denken, de double dots, of te wel de oorbellen met aan de voor en achter kant een 'pareltje'.Het is een nieuwe hipe in mode land, en je vind het leuk of je vind het vreselijk. Toen ik ze de eerste keer zag dacht ik muah.. Maar naar mate ik het vaker zie, begin ik ze ook leuker te vinden. Het heeft wel iets, het is een keer wat anders.

Voor de 'echte' double dots betaal je je scheel. En ik vind het persoonlijk zonde om veel geld te betalen voor oorbellen. Maar de double dots zijn er ook in goedkopere versies. Toen ik laatst op de blog van livelifegorgeous keek, en Martine hier een artikel schreef over de double dots. Kwam ik erachter dat ik ze eigenlijk wel erg leuk vind.

Martine kocht een paar goedkopere, ze zijn al te koop rond de 5 a 10 euro. Ook zijn ze er in allerlei soorten, roze,wit, met steentjes,zonder steentjes. Maar omdat ik niet echt weet of het nou een beetje leuk staat, vond ik het toch zonde om een kleine €10 voor oorbellen die je misschien niet in hebt neer te leggen. Tot ik bij de reacties keek, daar stond dat iemand double dots bij de action had gekocht. Nu werk ik bij de action en had ze nog niet gezien. Toevallig kwam mijn moeder er langs, en die heeft voor me gekeken. Ze waren er!

Voor €0.89 heb ik 3 paar double dots, zilver, goud en een beetje grijs. Ik vind ze erg leuk en voor die prijs kun je het wel proberen !


Wat vind jij van de double dots? 

Liefs,

Melanie

6 opmerkingen: