dinsdag 8 augustus 2017

PERSOONLIJK - Hoera ik ben jarig én ik ga op vakantie!I don't know about you, but i'm feeling 22! Want.. vandaag is het mijn 22e verjaardag! En dan ga ik morgen ook nog op vakantie. Heerlijk 10 dagen naar Playa del Ingles, Gran Canaria met een vriendin. Ik kan dus echt niet wachten om onder de Spaanse zon te liggen! <3Maar eerst nog even jarig zijn dus. Mega cliché, maar wat gaat de tijd snel! Niet te doen. Ik ben gewoon alweer 22. Al schatten sommigen mij nog steeds 16. Of zelfs een keer 12. Uhm... Maar het staat echt op mijn ID kaart. 8 augustus 1995. Ook het afgelopen jaar is voorbijgevlogen. Voor mijn gevoel ben ik pas jarig geweest. En aangezien de zon zich niet heel veel liet zien de afgelopen weken mis ik ook nog een beetje dat zomer en daarbij het 'hoera, bijna jarig' gevoel.

Zaterdag zijn er wat vriendinnetjes langs geweest. Ik vind dat dus zó fijn hè. Als ik mijn vriendinnen bij me heb. Helaas kunnen er elk jaar maar weinig ivm de vakantie, maar wat zou het geweldig zijn als een keer al mijn vriendinnen zouden kunnen. Misschien toch mijn verjaardag maar een keer verplaatsen naar oktober ofzo ;-). Nee, maar oprecht. Sommige mensen haten jarig zijn maar ik vind het dus echt leuk. Puur omdat dat hèt moment is dat ik allemaal leuke mensen om mij heen heb die samen met mij het leven willen vieren. Want hoe mooi is het dat je ouder mag worden? Het is echt niet zo vanzelfsprekend als dat het lijkt en daarom vind ik dat je daar best bij stil mag staan. Elke verjaardag is er weer één waar je dankbaar voor mag zijn. Ik hoop dat ik in dit levensjaar een heel fijn eerste jaar op het HBO zal hebben, mijn rijbewijs zal halen en dat ik veel tijd door kan brengen met de mensen die ik lief heb. <3

En morgen dus op vakantie. ZO FIJN! Ja, dat moest met hoofdletters. Want ik ben zo toe aan wat vitamine sea! En zon, kom maar op met dat bruine huidje. Ik heb de zonnebrand al ingeslagen. Als jullie nog tips hebben voor Gran Canaria, en dan met name Playa del Ingles hoor ik het graag!

Ivm mijn vakantie zullen er niet zoveel artikelen online komen. Wel zal ik de hele vakantie foto's op Instagram zetten. Volg je mij daar al? 

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram? 4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! En wat heerlijk dat je lekker op vakantie gaat, geniet ervan! Ik vind ook altijd dat zo'n jaar extreem snel voorbij gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd en alvast veel plezier op Gran Canaria! Ik ben in juli ook naar Playa del Ingles geweest en het is daar echt fantastisch xo

    BeantwoordenVerwijderen