zaterdag 12 augustus 2017

TRAVEL - Ik was in Barcelona ( #tb)Als jullie dit lezen lig ik waarschijnlijk lekker aan het zwembad. Ik ben in Gran Canaria, Spanje. Maar, wist je dat ik eind april/begin mei ook al in Spanje was? In Barcelona om precies te zijn. Ik bedacht me dat ik daar helemaal nog geen foto's van heb gedeeld. En onder het motto, beter laat dan nooit wil ik jullie toch nog wat laten zien van mijn dagen in Barcelona. Want wat was het fijn!Zo, dit waren wat random foto's van de dagen in Barcelona. Ik wilde ze toch nog eventjes delen. Barcelona is zo'n prachtige stad. En de meivakantie is de perfecte tijd om daar heen te gaan. Niet zo druk als in het hoogseizoen, en al helemaal niet zo warm als in de zomer. Heel fijn.

Ben jij wel eens in Barcelona geweest? En welke stad moet ik zeker eens gaan bezoeken? 

Liefs,
Denise

                                       Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram? 

1 opmerking:

  1. Wauw, leuke foto's heb je daar gemaakt! Barcelona staat ook nog op mijn must-see lijstje :)

    BeantwoordenVerwijderen