maandag 18 september 2017

PERSOONLIJK - What makes me happy


Wow, het is echt al hééél lang geleden dat ik een what makes me happy heb gemaakt. Hoog tijd voor een nieuwe editie. Wat heeft mij de afgelopen tijd allemaal blij gemaakt?


- Hoera, ik heb een paar weken geleden mijn diploma gehaald. Zo fijn. Zo'n opluchting!

- Mijn verjaardag vieren. Ik vind het zo fijn om vriendinnen om mij heen te hebben. Zo'n fijn moment. Ook al kunnen er vaak maar een paar door de vakantie. Elke keer voelt het toch weer als een mini feestje. <3- Mijn vakantie naar Gran Canaria. 10 dagen zon, zee en strand. Veel blijer kan je me niet maken. Waarom woon ik ook al weer niet wat dichter bij het strand? Wat hou ik van die plek! <3

- Voor het eerst dit jaar weer eens naar een optreden van Nick en Simon. Dat was lááng geleden.

- Eindelijk naar het HBO. Vier jaar later dan gepland, maartoch. Ik ben eindelijk bezig met een HBO studie. Op naar nog een diploma!


- De nieuwe aankoopjes die ik heb gedaan. O.a. heerlijke Rituals producten en een geurtje van Georgio Armani <3

- Voetbal kijken met papa <3

- Als Rutger Vink ( Furtjuh) weer een positief liedje uitbrengt. Ik moet bekennen dat ik zelf zijn video's niet bekijk, maar als ik zie hoeveel mensen hij inspireert met zijn liedjes en positiviteit maakt mij dat blij.


- Naar de Prenatal gaan om baby kleertjes te kopen voor mijn toekomstige achternichtjes. Ik moet zelf echt nog niet aan kindjes denken maar als je daar loopt wil je toch spontaan een kind?  Hoe schattig zijn al die kleertjes?! Echt spontaan verliefd hoor. <3<3

- Uitgenodigd worden door de Hartstichting voor een informatieve lunch. Echt een eer om daar bij te mogen zijn.

Zo, dit waren weer een paar kleine en grote geluksmomentjes van de afgelopen tijd. Ik moet dit echt veel vaker doen, eigenlijk. Wat was jouw ultieme geluksmoment van de afgelopen weken?

Liefs,
Denise
Geen opmerkingen:

Een reactie posten