dinsdag 2 september 2014

Primark Enschede

Bron: ( meisjemeisje.nl)
Noem het woord Primark en het hart van veel meisjes slaat op hol. Dat heb ik de afgelopen maanden wel gemerkt sinds bekend werd dat er in Enschede een nieuwe vestiging zou worden geopend. Ik woon in Almelo dus het leefde hier ook zeker. Het gonsde van de geruchten wanneer de opening zou zijn. December' 15? Herfst '15? Lucky us, de opening was op 19 Augustus al! En aangezien ik helaas niet bij de opening kon zijn, ben ik samen met een vriendin woensdag 20 Augustus naar Enschede afgereisd om eens bij die beruchte Primark te gaan kijken. Benieuwd hoe ik het vond? Kijk mee!Aangezien de krant melde dat er bij de opening 10 000 bezoekers zouden komen, verwachte ik toch wel topdrukte, ook woensdag. Maar toen wij er tegen half 11 kwamen, stond er tegen onze verwachtingen in helemaal geen rij! Nu moet ik eerlijk bekennen, ik ben nog maar 4 keer bij een Primark geweest. Maar de laatste keer dat ik er was, in Almere, moesten we toch een tijd in de rij staan om überhaupt binnen te komen. Dus onze verbazing was dan ook best groot toen we zagen dat er helemaal geen rij stond. En ook bij de paskamers konden we eigenlijk zo doorlopen. Bizar! Zelfs bij de kassa's hoefden we maar heel even te wachten.
Maar voordat je direct de eerstvolgende trein naar Enschede pakt, toen we tegen de middag langs de winkel liepen, stond er wel een hele grote rij. Bij beide ingangen. En ik gok dat je toen wel 'even' moest wachten bij de paskamers en de kassa's.

Primark Enschede telt 3 verdiepingen. Op de begane grond waar je binnen komt, zie je vooral damesmode met af en toe accessoires en wat tassen ertussen. Op de 1e verdieping vind je schoenen. Heel veel schoenen (!!). Ook voor nachtkleding, lingerie, beautyproducten en Primark HOME moet je op de 1e verdieping zijn. In tegenstelling tot veel andere Primarken in Nederland zijn de beauty en de Primark HOME afdelingen relatief groot. Zo leuk vind ik dat!Ikzelf heb eerlijk gezegd niet zo heel veel gekocht. Alleen een kimono, een spijkerbroek, een make-up kwastje, een ketting, een klein potje vaseline en ondergoed. Het is niet zo dat ik de collectie niet leuk vond, maar ik vind het soms gewoon nog even lastig om winterspul te kopen als het pas Augustus is. ( Ik wil helemaal niet dat de zomer afgelopen is!!). Dus ik denk dat ik binnenkort nog maar een keer langs ga.  Ooh, zo fijn dat er nu eindelijk een Primark in de buurt is!
Ik zag ook nog 2 hele leuke kussentjes voor maar €5,- p.s. maar ik twijfelde heel erg. Nu heb ik toch een beetje spijt dat ik ze niet heb gekocht. Reden genoeg om snel nog maar eens te terug te gaan dus.

Wegens de drukte ( geen rijen, maar het blijft toch de Primark, altijd druk) was het voor mij lastig om foto's te maken. Ook was er markt dus was een goede foto van het gebouw ook moeilijk te maken. Sorry daarvoor, maar ik heb mijn best gedaan.

Wat vind jij van Primark Enschede?

Liefs,

Denise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten