zaterdag 20 september 2014

Tussendoor

Wauw, het is echt al weer lang geleden dat de laatste blogpost online is gekomen. Sorry daarvoor.
Maar ik zie dat er elke dag nog mensen op onze blog hebben gekeken. Wauw, dat vind ik leuk!
De reden voor mij dat ik een hele tijd niks heb gepost is dat ik weer naar school ben gegaan. Dus houd ik sowieso minder tijd over. Maar door school ben ik ook nog extra moe. Waardoor ik heel weinig energie heb en een blogpost typen heel veel energie kost. En tussen de school dingen door wil ik ook zoveel mogelijk dingen doen. Nu heb ik nog geen toetsen en niet zo heel veel huiswerk dus nu kan het nog denk ik dan haha.Wat ook meespeelt is dat ik de laatste tijd veel onzekerder ben geworden of de blogpost die ik typ wel leuk genoeg is. Wat als resultaat heeft dat we ontzettend veel concepten hebben, want ik denk dat hetzelfde voor Melanie geldt. Bij elke onderwerp waar ik wat over schrijf denk ik; 'Is dit wel een leuk onderwerp?' 'Zet ik mezelf niet keihard voor schut door dit te schrijven?' 'Heb ik hier wel verstand van?' Super stom natuurlijk, want het is onze blog en als mensen het niet leuk vinden moeten ze maar lekker niet kijken. Maartoch.. En stel dat er mensen uit mijn nieuwe klas achter deze blog komen. Wat zullen zij ervan denken? Zouden ze me uit gaan lachen? Zouden ze achter mijn rug om over mij praten? Die gedachte is eigenlijk helemaal niet nodig want ik heb over het algemeen best een leuke klas!

Ondertussen zijn we dus druk bezig om wat blogposts te schrijven! Coming soon dus houd onze blog in de gaten!

Bedankt voor het lezen! <3

Liefs,

Denise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten