vrijdag 17 juli 2015

Blogveranderingen!
Doei BlogbyDeslie, hello LiefsDenise! Het werd hoog tijd voor een nieuwe blognaam. Maar tjonge jonge wat een gedoe. Tenminste, als je zo iemand bent als ik die 0,0 verstand heeft van de technische kant van een blog. En oh, een nieuwe naam verzinnen is ook wel handig. Maar ook dat was wat lastiger dan ik had gedacht!

Deslie was een samenvoeging van Denise en Melanie. En aangezien ik nu alleen blog, vond ik het passender om een nieuwe naam te bedenken. Maarja, dat is nog best lastig! Ik heb er een hele tijd over nagedacht en toch maar even een tweetje geplaatst met de vraag of iemand nog een naam wist.
Justine reageerde dat ze Love, Denise wel leuk vond. Ik wilde eigenlijk graag een Nederlandse naam, dus bedacht toen Liefs Denise. Ook super toepasselijk, aangezien ik zo mijn artikelen altijd eindig. Dankjewel aan iedereen die geholpen heeft om een nieuwe naam te verzinnen. Waardeer ik echt! <3

En ja, dan komt het veranderen. Ik wilde niet zo moeilijk logo, dus die kon ik zelf wel maken. Maar de naam veranderen bleek toch lastiger dan ik had gedacht. Met wat hulp van Hostnet, waar ik mijn domein vandaan heb, en van Chris, is het me gelukt! Alleen het doorverwijzen van BlogbyDeslie naar LiefsDenise lukt nog niet. Maar daar hoop ik snel verandering in te brengen. Want alle oude linkjes doen het nu ook niet meer, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn vader kwam al vragen of ik de site soms voor hem geblokkeerd had haha! Ook Bloglovin' moet ik nog even aanpassen!

De Instagram van de blog heb ik veranderd naar DeniseModderman. Aangezien LiefsDenise al bezet was, helaas. Dus als je me nog niet volgt, kan je dat hier doen. En ik beloof, ik zal snel weer wat meer foto's posten! Dat geldt trouwens ook voor de artikelen. :-)

Wat vind je van mijn nieuwe naam en logo? 

Liefs,
Denise

24 opmerkingen:

 1. Je logo is mooi geworden! Ik denk dat je een hele mooie blognaam hebt gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super fijn dat het je is gelukt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wel lief van je vader dat hij ernaar vraagt! En ik vind je nieuwe blognaam toch stiekem wel iets leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is erg leuk geworden mop! Doet me denken aan Barbie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Haha, ik hou van roze en vond dit wel een mooi lettertype. Maar nu je het zegt..! <3

   Verwijderen
 5. Jaa leuke naam! Heel veel succes met je nieuwe start ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja leuk! succes met je nieuwe start x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je nieuwe blognaam echt onwijs leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Leuk dat je me hebt genoemd! Al dichter bij een oplossing met het doorverwijzen? Ik zag dat de fout helaas nog niet is verdwenen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Haha, dat is het minste wat ik kon doen. Nee, ik kreeg een vaag mailtje die ik niet zo goed begreep haha.

   Verwijderen
  2. Oh, als je daar nog hulp bij nodig hebt, laat maar weten via Twitter!

   Verwijderen